Viesmīlis par savu labo sirdi tiek pie 500 dolāru dzeramnaudas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

32 gadus vecais viesmīlis Keisijs Simons bija pārsteigts un laimīgs, saņemot dzeramnaudā 500 dolāru. Izrādās, viņš dāsno atlīdzību saņēmis nevis par apkalpošanu restorānā, kurā strādā, bet gan par agrāk vietējā veikalā izrādītu laipnību pret vecu dāmu, vēsta «CNN».

Kāda kliente Dalasas restorānā «Applebee», kur Simons strādāja, pēc ļoti pieticīga pasūtījuma viesmīlim dzeramnaudā atstāja 500 ASV dolāru.

«Viņi pasūtīja lētāko, kas bija ēdienkartē, - ūdeni ar sīrupu,» stāsta Simons. Rēķina kopējā summa bijusi vien 37 centi, taču papildus kliente viesmīlim atstāja nesamērīgi lielu dzeramnaudu. Uz galdiņa viesmīlis atradis arī zīmīti, kurā bija paskaidrots, kāpēc dzeramnauda ir tik liela.

Izrādās, ka dienu iepriekš viesmīlis pie vietējā pārtikas veikala kases palīdzējis gados vecai kundzei, kura izskatījās nomākta. Kamēr pārējie pircēji par sievieti nelikās ne zinis, Simons ar viņu papļāpāja. Sieviete tā arī neatklāja sava nomāktā garastāvokļa iemeslu, taču Simons atradis veidu, kā viņu uzmundrināt un pat samaksājis par viņas pirkumiem. «Tie bija tikai 17 dolāri, bet naudai nav nozīmes. Svarīgi ir parādīt, ka kādam rūp,» tagad notikušo komentē viesmīlis.

Dzeramnaudu restorānā atstāja sievietes meita, kas vēlējusies pateikties par mammai izrādīto laipnību. Uz salvetes viņa izskaidroja, ka mamma todien bija noskumusi, jo tā bija viņas vīra nāves trešā gadadiena. «Tu palīdzēji padarīt manai mammai priecīgāku vienu no visnomācošākajām dienām gadā. Tu samaksāji par viņas pirkumiem un teici, ka viņa ir ļoti skaista sieviete. Kopš tēva nāves nekad neesmu viņu redzējusi tik daudz smaidām,» bija teikts atstātajā zīmītē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu