Identificēti pirmie Mančestras sprādzienā bojāgājušie

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix, Instagram

Džordžīna Betānija Kalandere no maza ciemata Lankašīras grāfistē ir pirmais identificētais upuris, kuru nogalināja pašnāvnieks Mančestras arēnā sarīkotā sprādzienā pēc popdziedātājas Arianas Grandes koncerta pirmdienas vakarā.

Džordžīna bija 18 gadus veca studente no Ranšovas koledžas netālajā Leilendas pilsētā un grasījās pabeigt otro veselības un sociālās aprūpes studiju gadu, raksta Lielbritānijas medijs «The Independent».

Koledža par Džordžīnas nāvi pauž «milzīgas skumjas» un piedāvā studentiem konsultācijas.

Sestdien Džordžīna savā «Twitter» profilā rakstīja, ka ir patīkami satraukta par gaidāmo popzvaigznes koncertu - ar Grandi pirms diviem gadiem koncertā kopā nofotografējusies.

Meitenes draugi sociālajos tīklos godina Džordžīnu, aprakstot viņu kā «skaistu meiteni ar laipnāko sirdi un dvēseli». Viņa kā gaismas stars izgaismojusi telpu ap sevi.

Džordžīnu pēc sprādziena nogādāja slimnīcā, kur viņa mira, mātei atrodoties blakus.

Identificēta ir arī astoņus gadus vecā Safija Rouza Rusosa, Tarltonas pamatskolas skolniece. Viņas skolotājs Kriss Aptons saka, ka meitene «visus mīlējusi» un bijusi «vienkārši skaista meitene visos iespējamos aspektos,» raksta BBC.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu