Tetovēšanas saloni labdarībai savāc tūkstošus, lai atbalstītu Mančestras teroraktā cietušos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BEN STANSALL / AFP

Ziņu aģentūra «i NEWS» vēsta, ka Mančestras tetovēšanas salons «Alchemy Tattoo Studio» saviem klientiem par 22 mārciņām piedāvā iegūt simbolisku bites tetovējumu, lai atbalstītu 22. maijā Mančestrā notikušā terorakta upurus. Visi iegūtie līdzekļi tiks ziedoti labdarībai.

«Darba bite» ir Mančestras simbols. Tā reprezentē čaklumu un darba sparu, kas valdīja pilsētā pirms industriālās revolūcijas.

Atsaucība ir ārkārtīgi liela. Cilvēki stāv rindās, lai iegūtu bites tetovējumu un atbalstītu teroraktā cietušos. «Alchemy Tattoo Studio» tetovēšanas saloni paziņojuši, ka tie ir pilnībā noslogoti.

Arī citi tetovēšanas saloni valstī sāk sekot «Alchemy Tattoo Studio» piemēram un vākt līdzekļus terorakta upuru atbalstam.

Vairāki Mančestras tetovēšanas meistari šajā nedēļas nogalē plāno pulcēties Mančestras arēnā, lai katram, kurš vēlas atbalstīt teroraktā cietušos, par 50 mārciņām izveidotu bites tetovējumu, ziņo «i NEWS»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu