Mediji: Sprādzienā Kijevā gājis bojā Ukrainas Aizsardzības ministrijas izlūkdienesta virsnieks

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Automašīnas sprādzienā Kijevā gājis bojā Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes pulkvedis Maksims Šapovals, paziņojusi Ukrainas Aizsardzības ministrija.

(Papildināts viss teksts.)

Laikraksts «Ukrainska pravda», atsaucoties uz neoficiāliem avotiem Aizsardzības ministrijā, vēsta, ka bojāgājušais bijis Galvenās izlūkošanas pārvaldes specdienesta rezerves priekšnieks.

Pēc Ukrainas Iekšlietu ministrijas sniegtās informācijas, Kijevā otrdien eksplodējusi vieglā automašīna «Mercedes», un gājis bojā vīrietis, kas atradies pie tās stūres. No sprāgstierīces šķembām cietuši divi garāmgājēji.

Ukrainas policija paziņojusi, ka bojāgājušais bijis aktīvajā dienestā esoša militārpersona, tāpēc ierosināta krimināllieta pēc panta par terorismu. Policija pavēstījusi, ka bojāgājušais dzimis 1978.gadā, tomēr sīkāku informāciju par bojāgājušā personību nesniedza.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu