Ieroču posts ASV: trīsgadīgs bērns nejauši sašauj savu māti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien ASV pilsētā Merivilā kāda trīsgadīga meitene nejauši sašāvusi savu gaidībās esošo māti ar ieroci, kas pielādēts bija atstāts ģimenes automašīnā, vēsta «ABC News».

Negadījums notika, kad māte kopā ar saviem vienu un trīs gadus vecajiem bērniem veikala autostāvvietā gaidīja draugu, kurš bija aizgājis iepirkties un mašīnā atstājis pielādētu ieroci, pastāstīja Merivilas policijas priekšnieks.

Ieroča īpašnieka draudzene sēdēja pie auto stūres, savukārt abi viņas bērni aizmugurējā sēdeklī. Trīsgadīgā meitene tika pie 9 mm Glock 19 pistoles, no kuras nejauši izšāva, caur krēsla atzveltni ievainojot māti. Lode trāpīja sievietei krūtīs un izgāja caur automašīnas priekšējo stiklu.

Ievainotā sieviete, kas bija stāvoklī, esot izkāpusi no mašīnas un saļimusi uz zemes. Tikmēr veikalā, kur iepirkās viņas 21 gadu vecais draugs, kāds esot ieskrējis, saucot, ka viņa «sieva vai draudzene ir sašauta».

«Es uzreiz domāju par to, kā no turienes dabūt prom bērnus,» teica veikala darbiniece Rebeka Toda. «Mēs ātri paķērām bērnus un ienesām viņus iekšā, centāmies mierināt.»

Bērni nebija savainoti un tika nodoti sociālajiem darbiniekiem, savukārt viņu māti nogādāja slimnīcā - viņas veselības stāvoklis tobrīd bijis «neskaidrs».

Sievietes draugs, kam piederēja ierocis, aizturēts un apsūdzēts par bērnu apdraudēšanu.

Policijas priekšnieks negadījumu nosauca par bezatbildīgu un bīstamu, piebilstot, ka aizturētais vīrietis ir tieši vainīgs notikušajā: «Ierocis drīkst piederēt tikai atbildīgam pieaugušajam, un atstāt pielādētu šaujamo bērnu tuvumā ir ārkārtīgi bezatbildīgi.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu