Milzu avārija Anglijā: autobuss samīca 25 automašīnas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdienas pievakarē Anglijas pilsētā Dārtfordā vairākiem desmitiem autovadītāju mājupceļš no darba beidzies visai bēdīgi. Sastrēgumstundā pēc darba laika beigām autobuss sāka ripot virsū automašīnām, kas bija blīvi sastājušās cita pie citas. Incidentā tika sabojātas 25 automašīnas, kā arī viegli cietuši 17 cilvēki, ziņo raidorganizācija BBC.

Aizdomās par neuzmanīgu braukšanu aizturēts vīrietis.

«Es biju šokā. Domāju, ka kāds šauj,» stāsta tuvējās indiešu ēstuves darbinieks Halals Udins. «Paskatījos laukā un redzēju autobusu, kas brauca virsū mašīnām. Dzirdēju cilvēkus kliedzam.»

Notikuma vietā ieradās policija un ātrā palīdzība. Vienam cietušajam bija nepieciešams skābekļa aparāts, bet vēl viens tika nogādāts slimnīcā.

«Spriežot pēc cilvēkiem notikuma vietā, autobuss vienkārši iztriecās cauri automašīnu rindām, kas gaidīja sastrēgumā uz Haita ielas,» stāsta 38 gadus vecais garāmgājējs Tonijs Brauns. «Viņš izbrauca cauri vismaz piecām automašīnu rindām, kamēr beidzot apstājās.»

«Tur nebija cilvēku ar redzamiem smagiem savainojumiem, bet daudzi bija šokā un apkārt bija sabojātas mašīnas,» viņš norāda.

Atbildīgie dienesti visu nakti strādāja, lai no Dārtfordas centra ielas aizvāktu autobusu, apskādētās automašīnas un lūžņus.

Transporta uzņēmums «Arriva» apstiprinājis, ka tam piederošais autobuss Dārtfordā sadūrās ar vairākām vieglajām automašīnām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu