Krietni iereibis vīrietis sabojā policijas automašīnu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rīgas Ķengaraga iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu no kāda veikala apsarga. Viņš veikalā pamanīja kādu krietni iereibušu vīrieti un bija pārliecināts, ka viņš veikalā veicis zādzību. Tā kā veikala apmeklētājs neļāva apsargam pārbaudīt mantas, tad veikala apsargs izsauca policijas darbiniekus, vēsta VP Facebook konts.

Ķengaraga iecirkņa darbinieki nekavējoties ieradās notikuma vietā. Pārbaudot iereibušo vīrieti, likumsargi neatrada nevienu zagtu lietu. Tomēr, ņemot vērā vīrieša ārkārtīgi lielo reibumu, policijas darbinieki 1981. gadā dzimušo vīrieti nolēma vest uz iecirkni. Tomēr tiklīdz vīrietis tika nogādāts policijas automašīnā, viņš sāka bojāt tajā esošās restes, tās saliecot.

Nogādājot vīrieti iecirknī noskaidrojās, ka aizturētais jau iepriekš par dažādiem likuma pārkāpumiem nonācis likumsargu redzeslokā. Pēc atskurbšanas vīrietis neatceras par iepriekšējā vakarā paveikto.

Par notikušo ir sākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu bojāšanu. Šādam likuma pārkāpumam piemērojams sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu