Vecrīgā uz karstām pēdām aiztur rūdītu kabatzagli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Kriminālpolicijas darbinieki, sadarbojoties ar Rīgas pašvaldības policiju, trešdien Vecrīgā aizturējuši veiklu kabatzagli, kura, nevienam nemanot, no kāda tūrista mugursomas izvilkusi maku, izņēmusi no tā naudu un tikpat nemanāmi ielikusi maku atpakaļ tūristam mugursomā.

Nepievēršot sev citu cilvēku uzmanību, sieviete devās projām, taču notiekošo bija pamanījuši Kriminālpolicijas darbinieki, kuri nekavējoties devās sievietei pakaļ un uzreiz aizturēja 1977.gadā dzimušo kabatzagli.

Viņa tūristam bija nozagusi 90 eiro.

Policisti sievieti nogādāja iecirknī, kur noskaidroja, ka viņa ir rūdīta kabatzagle un jau vairākas reizes tiesāta par dažāda veida zādzībām.

Šobrīd ir sākts kriminālprocess par zādzību nelielā apmērā. Par šādu likuma pārkāpumu kabatzaglei var piemērot sodu - brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu