Pārzāģējot restes, no Olaines cietuma aizbēdzis notiesātais

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Pagājušajā naktī no Olaines cietuma slēgtās nodaļas aizbēdzis notiesātais, informēja Ieslodzījuma vietu pārvalde. Vīrietis no ēkas izkļuvis, pārzāģējot loga restes.

(Papildināta visa ziņa.)

Ieslodzījumu vietu pārvaldes (IeVP) vadītāja Ilona Spure paskaidroja, ka saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess. Pagaidām gan nav zināms, kā tieši ieslodzītajam izdevies tikt pie aprīkojuma, ar kura palīdzību varēja pārzāģēt restes.

Spure norādīja, ka par bēgšanu no cietuma ir visai mazs sods - par šādām darbībām var piemērot līdz vienam gadam cietumā.

Plkst.3.10 no cietuma aizbēdzis 1990.gadā dzimušais Sergejs Jeļisejevs. Ieslodzījuma vietu pārvalde lūdz sabiedrības palīdzību notiesātā meklēšanā un par jebkuru informāciju lūdz ziņot Valsts policijai pa tālruni 112 vai 29 425 235.

Notiesātais ir 180 centimetrus garš, kalsns un ļoti īsiem matiem. Vīrietis bija ģērbies tumšā sporta jakā un tumšās biksēs. Īpašas pazīmes - labi pamanāma kreisās auss trauma.

Foto: Valsts policija

Notiesātais var uzturēties Rīgas, Olaines, Valmieras reģionā.

Notiesātajam nav personu apliecinoša dokumenta, un viņš ir bez jebkādiem iztikas līdzekļiem.

Noskaidrojies, ka vīrietis no cietuma ēkas izkļuvis, pārzāģējot loga restes, pastāstīja IeVP vadītāja Spure. Viņa paskaidroja, ka saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess. Pagaidām gan nav zināms, kā tieši ieslodzītajam izdevies tikt pie aprīkojuma, ar kura palīdzību varēja pārzāģēt restes.

Spure norādīja, ka par bēgšanu no cietuma ir visai mazs sods - par šādām darbībām var piemērot līdz vienam gadam cietumā.

Vīrietim par laupīšanu bija piespriests cietumsods uz diviem gadiem un sešiem mēnešiem. Soda termiņam bija jānoslēdzas nākamgad.

Vīrietis no Olaines cietuma izbēdzis, pārzāģējot loga restes

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu