Robežsargi diennaktī konstatē 31 likumpārkāpumu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe / LETA

Aizvadītās diennakts laikā robežsargi uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatējuši 31 likumpārkāpumu. Piemēram, Lidostas «Rīga» robežkontroles punktā robežsargi konstatēja, ka uz Londonu izlidojošam Latvijas nepilngadīgajiem pilsonim nav vecāku notariāli apliecinātas piekrišanas bērna patstāvīgai izceļošanai no valsts. Personai liegta izceļošana no Latvijas.

Lidostas «Rīga» robežkontroles punktā robežsargi konstatēja, ka no Tbilisi ieceļojošais Gruzijas pilsonis nevar pamatot ceļošanas mērķi, nav biļešu atpakaļceļam, apdrošināšanas, nevar uzrādīt viesnīcas rezervāciju, kā arī trūkst pietiekamu iztikas līdzekļu. Noformēts ieceļošanas atteikums pie robežas. Persona izceļoja uz Tbilisi.

Savukārt Daugavpils pārvaldes Silenes robežkontroles punktā robežsargi konstatēja, ka Latvijā ieceļojošais Baltkrievijas pilsonim nav derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Noformēts ieceļošanas atteikums pie robežas.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti četrām personām, bet transportlīdzekļu un kuģošanas ekspluatācijas jomā - 11 personām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu