Rīgā par būvmateriālu izkrāpšanu aiztur piecu cilvēku grupu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā par būvmateriālu izkrāpšanu aizturēta piecu cilvēku grupa, informēja Valsts policijā.

Pagājušās nedēļas vidū Zemgales iecirknī vērsās būvmateriālu veikala pārstāvis, kurš informēja par vairākiem piefiksētiem krāpšanas gadījumiem veikalā Rīgā, Vienības gatvē. Klients bija pasūtījis dažādus būvmateriālus aptuveni 2500 eiro vērtībā, pie preces saņemšanas it kā iesniedzis maksājuma uzdevumu un preci saņēmis. Tikai vēlāk tika konstatēts, ka iesniegtais maksājuma uzdevums bijis viltots un nauda nav samaksāta.

Tajā pašā dienā policisti noskaidroja krāpšanā iesaistītās personas un aizturēja 1987.gadā dzimušo krāpšanas organizatoru un citus noziegumā iesaistītos grupas dalībniekus - 1972., 1991. un divus 1988.gadā dzimušus vīriešus.

Daļa no aizturētajiem vīriešiem jau iepriekš tikuši sodīti par dažādiem noziegumiem, tostarp par narkotisko vielu nelegālu apriti un mantiska rakstura noziegumiem.

Aizturētās personas atzina savu vainu izdarītajā noziegumā. Savukārt policisti atguva izkrāptos būvmateriālus un atdeva tos īpašniekam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu