Iereibis vīrietis un meklēšanā izsludināta sieviete atsakās maksāt par taksometru

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kārtības sargi par agresīvu uzvedību taksometrā un atteikšanos maksāt par braucienu aizturējuši iereibušu vīrieti un meklēšanā izsludinātu sievieti, informēja Rīgas Pašvaldības policijā.

Pirmdien, 30.maijā, pie policistiem pēc palīdzības vērsās kāds taksometra vadītājs, kurš pastāstīja, ka divas personas, kas atvestas no Jūrmalas, atsakās maksāt par taksometra pakalpojumiem. Viens no pasažieriem, būdams stiprā alkohola reibumā, izturējies pret taksometra šoferi agresīvi un pat centies uzbrukt, tāpēc šoferis uzbraucis ietves apmalē. Transportlīdzeklim tādējādi radīti bojājumi, kuru dēļ tam nevar pārslēgt ātrumus.

Veicot personas datu pārbaudi, konstatēts, ka agresīvā pasažiera līdzbraucēja izsludināta meklēšanā, tāpēc viņai piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

Agresīvais vīrietis un viņa kompanjone aizturēti. Visas notikumā iesaistītās personas nogādātas Valsts policijā turpmākai lietvedības nodrošināšanai.

Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodekss nosaka, ka personai, kas taksometru izsaukusi, par atteikšanos apmaksāt taksometra izsaukumu, ja izpildīti taksometra pasūtījuma nosacījumi, uzliek naudas sodu 15 eiro apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu