Sāk administratīvo lietvedību par kārtējo konfliktu autobusā Rīgā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Pašvaldības policija (RPP) sākusi administratīvo lietvedību par sīko huligānismu saistībā ar kādas pasažieres agresīvo uzvedību 3.maršruta autobusā, kas kursē starp Pļavniekiem un Bolderāju.

Internetā šodien popularitāti ieguva kāds video, kurā redzams kārtējais konflikts Rīgas sabiedriskajā transportā, šoreiz 3.maršruta autobusā. Video bija redzama kāda jauna krievu valodā runājoša sieviete, kura rupji lamājās un mēģināja iekaustīt videomateriāla autoru. No video noprotams, ka konflikts radies, jo vīrietis, kas nofilmējis konfliktu, aizrādījis jaunajai sievietei, kura braukusi kopā ar draudzeni un mazu bērnu, ka nav labi autobusā dzert alkoholiskos dzērienus.

RPP par notikušo sākta administratīvā lietvedība par sīko huligānismu. Policija iedzīvotājus aicināja atpazīt internetā izplatītajā video redzamo sievieti, un pāris stundu laikā persona tika arī noskaidrota.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu