Vēlēšanās Liepājā varētu kandidēt Lipmans .

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iespējams, pašvaldības vēlēšanās Liepājā no vēlēšanu apvienības "Liepājas apvienotais saraksts" varētu kandidēt arī a/s "Liepājas metalurgs" un Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans.

Laikrakstam "Diena" Lipmans atzinis, ka vēl nav izlēmis, vai kļūs par Liepājas domes deputāta kandidātu, taču jūtot, ka viņam ir atbildība par Liepājas attīstīšanu - tāds esot viņa raksturs. Līdz šim "Liepājas apvienotais saraksts" nosaucis 13 deputāta kandidātus - līdzšinējo Liepājas mēru Uldi Sesku, pilsētas deputātu un uzņēmēju Tālivaldi Vēsmiņu, Liepājas ostas pārvaldnieku Aivaru Boju, uzņēmēju Aloizu Norkusu, Liepājas speciālās ekonomiskās zonas (SEZ) pārvaldnieku un līdzšinējo domes deputātu Guntaru Krieviņu, Liepājas teātra māksliniecisko vadītāju Juri Bartkeviču, VID Liepājas nodaļas muitas Kurzemes reģiona Pretkontrabandas daļas vecāko muitas ekspertu Juri Leimantu, Liepājas 8.vidusskolas direktori Jevgeņiju Mickēviču, a/s "Liepājas maiznieks" direktoru Arvi Rovi, Naturalizācijas pārvaldes Liepājas nodaļas vadītāju Juri Āboliņu, daudzbērnu asociācijas "Dēkla" Liepājas nodaļas priekšsēdētāju Brigitu Dreiži, Liepājas simfoniskā orķestra māksliniecisko vadītāju Imantu Resni un līdzšinējo Liepājas domes deputāti un Izglītības un zinātnes darbinieku Liepājas nodaļas arodbiedrības priekšsēdētāju Irēnu Opšteini.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu