Uz ielas iepazīta daiļava apzog savu pielūdzēju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā pirmdien Valsts policija aizturējusi 19 gadu vecu jaunieti, kura pirms mēneša apzagusi uz ielas iepazītu vīrieti.

Iepazīstas uz ielas

Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis pastāstīja, ka 6.jūlijā kāds vīrietis uz ielas iepazinies ar jaunu patīkamu sievieti.

Viņam jauniegūtā paziņa tā iepatikusies, ka viņš to uzaicinājis uz savu Pērnavas ielas dzīvokli iedzert. Sieviete piekritusi.

Patīkamā sieviete aizstiepj velosipēdu

Dzīvoklī vīrietis uz brīdi iegājis citā istabā un sievieti atstājis vienu. Kad saimnieks atgriezies, paziņa jau bija aizgājusi, un līdz ar viņu pazudusi soma ar naudu, dokumentiem un dzīvokļa atslēgām, kā arī velosipēds.

Nejauši satiek trolejbusā

Vīrietis toreiz nevērsās policijā, taču pirmdien, braucot trolejbusā, viņš jaunieti pamanīja. Kad sieviete izkāpusi, viņš sekojis un paralēli sazvanījis policiju, kas meiteni aizturēja.

Šoreiz vīrietis uzrakstījis iesniegumu, un policija noskaidroja, ka sieviete ir 19 gadu veca, agrāk nav tiesāta un vainu atzīst. Viņa policijai pastāstīja, ka iegūtās mantas pārdevusi un naudu iztērējusi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu