Latviešu ātrumpārkāpēju Igaunijā uz nedēļu ieliek cietumā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas valstspiederīgajam Igaunijā tiesa piespriedusi septiņu diennakšu arestu par atļautā braukšanas ātruma divkārtīgu pārsniegšanu.

Igaunijas Policijas un robežapsardzes departamentā informēja, ka 26 gadus Latvijas valstspiederīgais ar Infiniti markas automašīnu pa Tallinas-Rīgas šoseju braucis ar ātrumu 181 kilometrs stundā, lai gan šajā posmā maksimālais atļautais braukšanas ātrums bijis 90 kilometri stundā.

Pērnavas apriņķa tiesa Latvijas valstspiederīgajm piespriedusi septiņu dienu arestu un uz pusgadu atņēmusi autovadītāja tiesības.

Savukārt Igaunijas Vides inspekcija sākusi izmeklēšanu saistībā ar to, ka Latvijas valstspiederīgā automašīnas bagāžniekā atradās 15 izlietoti akumulatori 200 kilogramu kopsvarā. Tā kā izlietoti akumulatori ir kaitīgi videi, to pārvadāšanai ir nepieciešama īpaša atļauja, taču tādas Latvijas valstspiederīgajam nebija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu