Draugi un tuvinieki atvadās no Ērika Niedras

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Rīgas krematorijā šodien notika atvadīšanās no aizsaulē aizgājušā LTV raidījumu vadītāja un žurnālista Ērika Niedras. Viņa dzīvība aprāvās pēkšņi 20. decembrī. Niedra dzimis 1961. gada 28. maijā Rīgā. Žurnāls «Kas Jauns» iepriekš vēstīja, ka pēdējos gados Niedram bijušas problēmas ar sirdi, kas visticamāk kalpojis arī par negaidītās aiziešanas iemeslu.

1990. gados viņš strādājis radio stacijā «Easy FM» un «Radio Rīgai», bijis tās programmu direktors. 2001.gadā LTV vadīja raidījumu ciklu «XX gadsimts. Post scriptum», bet 2002.gadā - raidījumu ciklu «Ulmaņlaiki».

Vēlāk Niedra producēja un vadīja raidījumus telekompānijā TV3. Viņš bija līdzīpašnieks producentu grupā «Beta fakts», kas veidoja raidījumus «TV3 ziņas», «Bez tabu», «Glābējkomanda Cepums», «Super Bingo» un «Latvijas lepnums».

Ēriks Niedra dzīvojis ļoti veselīgi - nebija lietojis alkoholu gandrīz 20 gadus, četrus gadus neēda gaļu un pat atteicās no zivju produktiem. Par veselības problēmām TV personība nekad netika sūdzējies.

Pēdējos gados Niedra atgriezās LTV, kur vadīja arī dažādus raidījumus.

TVNET izsaka visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu