12.klases abiturientus aicina pieteikties LU fonda stipendijām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

No 1.februāra līdz 10.martam 12.klase abiturienti, kuri nākamajā akadēmiskajā gadā vēlas sākt studijas Latvijas Universitātē (LU), var pieteikties stipendijai «Ceļamaize» izcilniekiem un sociālajai stipendijai - Minnas Matildes Vilhelmīnes Petkevičs piemiņas stipendijai.

Kā informēja LU, pieteikšanās abām stipendijām norisinās, aizpildot tiešsaistes pieteikuma anketu mājaslapā «www.fonds.lv» un augšupielādējot nepieciešamos dokumentus. Lai pieteiktos stipendijām, vidējā atzīme nedrīkst būt zemāka par 7,5 ballēm.

Stipendija «Ceļamaize» tiek piešķirta, pateicoties kompānijas «Arčers», Annas Čakstes Rollins un Tēvijas fonda atbalstam.

Savukārt Petkevičs piemiņas stipendijas pretendentiem nepieciešams pievienot arī izziņu no sociālā dienesta, kas apliecina ģimenes kopējo ienākumu līmeni vai apgrūtināto sociālo stāvokli.

Stipendijas apjoms ir 2200 eiro, ko var izmantot gan mācību maksas, gan ikdienas tēriņu segšanai - dzīvošanas izdevumiem un sevis intelektuālai pilnveidei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu