Skatītākā TV pārraide jūlijā: Skolu jaunatnes 11.dziesmu un deju svētki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Skatītāko televīzijas programmu TOP 20 pirmajā vietā jūlijā ierindojās «Skolu jaunatnes 11.dziesmu un deju svētki. Manā dziesmā tu» Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā (LTV1). Šo pārraidi vēroja vidēji 10% jeb 198 500 Latvijas iedzīvotāju, kas ir vecāki par četriem gadiem, liecina pētījumu kompānijas TNS apkopotie dati.

Otra skatītākā televīzijas programma bija «Dziesmu sirdij rodi Ventspilī!» kanālā LTV1, kuru vēroja vidēji 8,7% jeb 172 000 Latvijas iedzīvotāju.

Savukārt «Panorāma (Sestdienā)» kanālā LTV1 ierindojusies topa trešajā vietā. To vēroja vidēji 6,7% jeb 132 300 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem. Skatītāko televīzijas programmu ceturtajā vietā jūlijā atrodas «Panorāma. Laika ziņas» kanālā LTV1, kuras vēroja vidēji 6,5% jeb 127 700 skatītāju.

«TV3 Laika ziņas» ierindojušās piektajā vietā. Tās vēroja vidēji 6,1% jeb 120 300 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem.

Jūlija skatītāko televīzijas programmu vidū bija arī kanāla LTV1 «Panorāma (Svētdienā)», TV3 «Bez tabu», LTV1 «Skolu jaunatnes 11.dziesmu un deju svētki. Dienasgrāmata», LTV1 «Panorāma. Sports», TV3 «Kas ir Vējonis?», tāpat arī tādas LTV1 pārraides, kā «Skolu jaunatnes 11.dziesmu un deju svētki. Dalībnieku gājiens», «Skolu jaunatnes 11.dziesmu un deju svētki. Svētku atvēršana», «Panorāma. Ziņas», «Dienas ziņas (ar surdotulkojumu)», «Latloto. Viking Lotto izlozes rezultāti».

Topā bija arī tādas pārraides kā TV3 «TV3 ziņas», LTV1 «Latvijas šlāgeraptauja 2015», LNT «LNT ziņas (Svētdienā)», TV3 «Superbingo izloze» un LTV1 «Dienas ziņas (Svētdienā) (ar surdotulkojumu)», liecina pētījumu kompānijas TNS apkopotie dati.

Kā ziņots, pēc pētījumu kompānijas TNS datiem, jūlijā skatītākā televīzijas kanāla statusu Latvijā saglabājis LTV1 ar skatīšanās laika daļu 10,7%. Šī gada jūnijā ar kopējā skatīšanās laika daļu 10,6% pēc daudzu gadu pārtraukuma skatītākais televīzijas kanāls Latvijā bija LTV1.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu