Šorīt sniega un apledojuma dēļ Kurzemē un Latvijas centrālajā daļā apgrūtināta braukšana

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Šorīt vietām Kurzemē un Latvijas centrālajā daļā sniegs un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja «Latvijas valsts ceļi».

Braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti ir Ainažu virzienā no Berģiem līdz Bīriņu pagriezienam, Siguldas virzienā no Rīgas līdz Vangažiem, Rīgas apvedceļa posmā no Baltezera līdz Saulkalnei un no Salaspils līdz Babītei.

Tāpat apgrūtināta braukšana Daugavpils virzienā no Rīgas līdz Ogrei, Bauskas virzienā no Rīgas līdz Iecavai, Jelgavas virzienā visa maršruta garuumā, Liepājas virzienā no Rīgas līdz Apšupes krustojumam, kā arī Ventspils virzienā no Rīgas līdz Kūdrai un no Strazdes līdz Usmai.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Jelgavas, Ogres un Talsu apkārtnē.

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Ceļu uzturēšanas darbos šorīt iesaistītas 26 VAS «Latvijas autoceļu uzturētājs» (LAU) ziemas dienesta tehnikas vienības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu