No «Vienotības» aizgājušais Renārs Latvens Nīcas novada domē darbosies kā neatkarīgais deputāts

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No partijas «Vienotība» aizgājušais Nīcas novada domes deputāts Renārs Latvens turpinās darbu Nīcas novada domē kā neatkarīgs deputāts, ko viņš apliecinājis vakar notikušajā domes sēdē, uzzināja pašvaldībā.

No «Vienotības» saraksta Nīcas novada domē ievēlēts arī deputāts Ainars Sīklis, taču viņš vēlēšanās kandidēja, nebūdams partijas biedrs.

Savukārt vēlētāju apvienības «Doma. Daba. Darbs» deputāte Liene Otaņķe vakar novada domē iesniegusi iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu personīgu iemeslu dēļ. Saskaņā ar vēlēšanu rezultātiem Otaņķes vietā novada domē varētu strādāt šī saraksta kandidāte Laura Pakule-Krūče.

Kā ziņots, no partijas «Vienotība» Liepājas nodaļas izstājušies 38 biedri, tostarp arī Nīcas novada domes deputāts Latvens.

Vēlētāju apvienībai «Nīcas novada attīstībai» Nīcas novada domē ir pieci mandāti, bet partijai «Vienotība» un sarakstam «Doma. Daba. Darbs» - katram pa diviem mandātiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu