Visi četri Rīgas centrā satiksmes negadījumā cietušie bērni izrakstīti no slimnīcas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Visi četri šodien Rīgas centrā satiksmes negadījumā cietušie bērni ir izrakstīti no slimnīcas un devušies mājās, informēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Vita Šteina.

Iepriekš vēstīts, ka ap plkst.12 Valsts policijā tika saņemta informācija par ceļu satiksmes negadījumu Hanzas un Strēlnieku ielas krustojumā.

Sākotnējā informācija liecina, ka 1987.gadā dzimis vīrietis, iespējams, veselības problēmu dēļ zaudējis kontroli pār «Volvo» markas automašīnu. Tā rezultātā automašīnas vadītājs uzbraucis uz ietves, kur tajā brīdī audzinātājas pavadībā gāja bērnudārza grupiņa. Negadījumā cieta četri bērni.

Uz vietas veiktajā alkohola pārbaudē vadītāja organismā konstatētas 0,16 promiles. Latvijas likumi ļauj piedalīties ceļu satiksmē ar alkohola koncentrāciju līdz 0,5 promilēm. Vīrietis tika nogādāts ekspertīzes veikšanai, lai pārliecinātos, vai nav lietotas citas vielas. Tāpat viņam uz vietas sniegta medicīniskā palīdzība. Pret vadītāju sākts kriminālprocess.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu