Zupas virtuvei piekrišana arī Līvbērzē (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.zz.lv

Pēc Jelgavas novada atbalsta biedrības iniciatīvas šonedēļ darbu sākusi zupas virtuve Līvbērzē. Tā novadā ir jau ceturtā līdztekus Elejai, Glūdai un Lielplatonei. Kopumā zupas virtuvēs ik dienu tiek paēdināti ap 200 trūcīgo.

Pensionāre Janīna Majevska dzīvo kopā ar dēlu invalīdu un ir pateicīga par šādu atbalstu. «Ar pensijām iztikt ļoti grūti, daudz naudiņas vajag zālēm. Veselības dēļ strādātāji ar dēlu arī nekādi neesam, bet ēst un dzīvot vajag,» viņa atzīst.

Plānots, ka nākamnedēļ vēl viena zupas virtuve tiks atvērta Līvbērzes otrā galā – Vārpas ciematā. Interesi par zupas virtuvi izrādījuši arī sociālie darbinieki no Kalnciema, Platones, Vircavas, Zaļenieku pagasta, kur gan pagaidām tiek risināts jautājums par piemērotām telpām. Dārzeņi un citi zupas katlam nepieciešamie produkti iegādāti par uzņēmēju ziedojumiem, tos arī dāsni atvēlējuši vietējie zemnieki.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu