Pie Baltezera avarējušas piecas automašīnas; cietuši divi cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pie Baltezera otrdienas rītā avarējušas piecas automašīnas, informēja Valsts policijas preses pārstāve Gita Gžibovska. Negadījumā cietuši divi cilvēki, liecina mediķu informācija. Sākotnēji satiksme uz Tallinas šosejas bija bloķēta, bet pēcpusdienā Valsts policija to atjaunoja.

Šobrīd uz braucamās daļas atrodas viens no avarējušajiem kravas auto un šoferiem ir jārēķinās, ka ceļā nāksies pavadīt ilgāku laiku. Pašreizējā informācija liecina, ka divi no iesaistītajiem spēkratiem ir kravas automašīnas.

Šajā vietā notikušas divas avārijas. «Renault» taksometrs ir iesaistīts abos negadījumos.

Mediķi: Automašīnu sadursmē pie Baltezera cietuši divi cilvēki

Piecu automašīnu sadursmē šorīt pie Baltezera cietuši divi cilvēki, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola.

Mediķi informāciju par ceļu satiksmes negadījumu saņēma īsi pēc plkst.10. Notikuma vietā darbojās trīs mediķu brigādes, un slimnīcā nogādāti trīs cilvēki.

Divi no šiem cilvēkiem - jauns vīrietis un sieviete - guva salīdzinoši vieglas traumas - pamatā galvas un muguras traumas, savukārt trešā persona - kāds vīrietis - traumas nav guvis, taču slimnīcā nogādāts papildu izmeklējumu veikšanai.

Vēl trīs cilvēki no mediķu palīdzības atteikušies un negadījumā nav cietuši.

Kā ziņots, negadījuma rezultātā tika pilnībā bloķēta Tallinas šoseja, aģentūru LETA informēja Valsts policijas preses pārstāve Gita Gžibovska.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu