Piedāvā būtiski ietaupīt, ierīkojot «Apollo» mājas internetu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šā gada 13.

līdz 20. maijam «Lattelekom» piedāvā ierīkot «Apollo» mājas internetu un būtiski ietaupīt. Ierīkojot «Mājas DSL» vai «Pilsētas interneta» pieslēgumu un noslēdzot līgumu uz gadu, klientam pirmajā mēnesī par pakalpojumu nav jāmaksā abonēšanas maksa, turklāt tādā gadījumā arī ierīkošana ir bezmaksas.

«Lattelekom» Klientu apkalpošanas daļas direktors Guntars Jansons norāda: «Internets iedzīvotājiem kļūst arvien nepieciešamāks ikdienas sadzīvē, tāpēc mēs ejam soli pretī mūsu klientiem un piedāvājam ierīkot mājās internetu bez sākotnējām izmaksām. Mēs ceram, ka iedzīvotāji atzinīgi novērtēs mūsu piedāvājumu un interneta sniegtās iespējas izmantos arvien vairāk.»

Latvijā «Apollo» ir vienīgais mājas internets, kas ir pieejams ne tikai lielpilsētās, bet arī visos rajonu centros un citās pilsētās, turklāt kvalitātes un cenas attiecības ziņā tas ir izdevīgākais interneta pieslēgums mājsaimniecībām.

«Lattelekom» visiem interneta pieslēguma lietotājiem piedāvā arī augsta līmeņa klientu apkalpošanas servisu visu diennakti, turklāt cenā ir iekļauta arī e-pasta pakalpojumu izmantošana. Papildu informāciju par interneta pieslēgumiem var iegūt, piezvanot «Lattelekom» Klientu apkalpošanas dienestam pa bezmaksas tālruņa numuru 8008040.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu