LMT piedāvā atlaides GPRS tarifiem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopš 16. maija «Latvijas Mobilā telefona» (LMT) atlaižu programma ir papildināta ar atlaidēm GPRS datu pārraides tarifiem. Atlaides no 5 līdz 25% ir spēkā LMT abonentiem, kas izmanto LMT pakalpojumus vienu gadu un ilgāk. GPRS tarifu atlaides papildinās jau esošās atlaides sarunām LMT tīklā 5–25% apmērā vai 10–30% atlaides abonēšanas maksai, kā arī 15–35% atlaides īsziņām, portālu «Apollo» informēja Dāvids Dane, LMT preses sekretārs. Līdzīgi kā jau esošās atlaides sarunām, abonēšanas maksai un īsziņām arī GPRS tarifa atlaides tiek dalītas piecos līmeņos atkarībā no tā, cik ilgi klients lieto LMT pakalpojumus: Klienta darbības laiks LMT tīklā

Atlaižu līmenis

Atlaide sarunām LMT tīklā

vai atlaide abonēšanas maksai

Atlaide īsziņām

GPRS atlaide

No 1 līdz 2 gadiem

1

5% vai 10%

15%

5%

No 2 līdz 3 gadiem

2

10% vai 15%

20%

10%

No 3 līdz 5 gadiem

3

15% vai 20%

25%

15%

No 5 līdz 7 gadiem

4

20% vai 25%

30%

20%

Vairāk nekā 7 gadi

5

25% vai 30%

35%

25%

LMT viceprezidents Andris Forstmanis: «Ilgtermiņa atlaižu programma veicina ilgstošu un veiksmīgu LMT sadarbību ar klientiem, turklāt tā tiek regulāri papildināta atbilstoši jaunu pakalpojumu popularitātei. Gandrīz 58% LMT tīklā pieslēgto telefonu atbalsta GPRS datu pārraidi, tāpēc atlaides GPRS tarifiem ir loģisks papildinājums LMT atlaižu programmā.»

Atlaižu programmas dalībnieki atkarībā no atlaižu līmeņa var izmantot arī citas ērtības, piemēram, lētāk iegūt jaunu pieslēgumu, pāriet uz «Starptautisko pieslēgumu» vai «Vietējo pieslēgumu +» bez garantijas depozīta vai izmantot pakalpojumu «Mazcenas mobilais» bez papildu jauna pieslēguma veikšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu