«Skype» piedāvā pelnīt ar tās izplatīšanu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Skype Technologies» mēģina paplašināt savu klientu loku piedāvājot atalgojumu partneriem, kas piekritīs popularizēt tās veidoto IP telefonijas programmu un palīdzēs pārdot pakalpojumus.

«Skype» ir uzsākusu «biedru» kampaņu, iesaistoties kurā, biedri var gūt līdz pat 10 procentiem no peļņas, kuru tie palīdzējuši gūt «Skype».

Jaunā kampaņa, kuru «Skype» testē jau divas nedēļas, jau piesaistījusi 1800 «biedrus», kuru skaitā ir 192.com, aSmallWorld, Firstream, un SuperEva, paziņojusi kompānija.

«Skype» piedāvā bezmaksas IP telefoniju, kas izmanto vienādranga (peer-to-peer) tehnoloģiju. Savukārt peļņu tā gūst no premium servisiem, kas piedāvā veikt zvanus uz fiksētajiem telefoniem par pazeminātiem tarifiem.

«Skype» ir viena no straujāk augošajām IP telefonijas kompānijām, kā apgalvo tās pārstāvji, jau 39 miljoni lieto «Skype».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu