Drīzumā varēs nopirkt vienreiz lietojamās videokameras

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau gadiem ilgi vienreiz lietojamie fotoaparāti kā magnēts ir piesaistījuši steidzīgus bildēt gribētājus.

Ar šādiem aparātiem uzņemtas neskaitāmas bildes visdažādākajos pasākumos. «Yahoo News» ziņo, ka tagad var iegādāties arī vienreiz lietojamās videokameras.

Vienreiz lietojamā plaukstas lieluma digitālā videokamera, kas maksā 29,99 dolārus, var iemūžināt līdz 20 minūtēm video un skaņas. Kompānija «CVS», kam pieder ekskluzīvas tiesības šo kameru izplatīšanā, vēl par 12,99 dolāriem apstrādās izlietoto kameru un atdos klientam DVD disku ar uzfilmēto materiālu.

«Pure Digital Technologies» izgudrotajai un izstrādātajai videokamerai ir tikai trīs pogas. Ar vienu varat sākt un beigt filmēšanu, ar otru varat apskatīt uzfilmēto materiālu, bet ar trešo varēsiet izdzēst atsevišķus uzfilmētā materiāla gabalus.

«CVS» foto un video nodaļas direktors Grants Fills teica, ka šī kamera ir ideāli piemērota cilvēkiem, kuri grib viegli un lēti uzfilmēt vajadzīgo. Pēc ārējā izskata šī 156 gramus smagā kamera atgādina parasto «ziepju trauku», bet, lai filmētu, tā jātur vertikāli.

Savus uzfilmētos garadarbus lietotāji var apskatīt 1,4 collas lielā krāsu displejā. Šīs apskates laikā, nospiežot dzēšanas pogu, uzfilmētais fragments tiks izdzēsts. Attēla kvalitāte esot salīdzināma ar labu VHS, bet atpaliekot no profesionālo kameru iespējām. «Džordžs Lukass neizvēlētos šo kameru, lai filmētu nākamo «Zvaigžņu karu» sēriju,» teica Fills, «bet, lai uzfilmētu kādu ballīti savā pagalmā, viņam pilnībā pietiktu ar šo kameru.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu