«Skype» sāk piedāvāt balss pastu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpmāk «Skype» lietotāji bez interneta telefonijas varēs lietot arī balss pastu.

Kopš 2005. gada aprīļa šis pakalpojums atradās beta testēšanas stadijā, bet nu tas beidzot nodots lietotājiem.

«Turpinot uzlabot «Skype» pakalpojumu klāstu, mēs piedāvājam saviem klientiem lielāku moderno komunikāciju un sadarbības iespēju potenciālu,» teica «Skype» administrācijas pārstāvis Nikolass Zenstroms. «Mēs ar prieku piedāvājam «Skype» balss pastu kā papildiespēju vairāk nekā 41 miljonam mūsu lietotāju visā pasaulē.»

Samaksājot 19 dolārus gadā vai 7 dolārus par trim mēnešiem, ikviens lietotājs varēs saņemt balss pastu no jebkura zvanītāja un atstāt savus balss pasta ziņojumus jebkuram citam «Skype» lietotājam.

Balss pasts ir jau otrais «Skype» maksas pakalpojums. 2004. gada jūlijā kompānija sāka piedāvāt «SkypeOut». Šis pakalpojums ļauj «Skype» interneta telefonu lietotājiem sazvanīt arī parastos un mobilos telefonus. Šo pakalpojumu lieto aptuveni 1,5 miljoni cilvēku visā pasaulē.

Kopā ar jauno pakalpojumu tika prezentēta arī «Skype 1.3» «Windows» operētājsistēmu versija. Šī programmas versija palielina «Skype» spēju biedroties ar citām aplikācijām. Konkrētāk, šajā programmas versijā varat importēt savas adrešu grāmatiņas no citām programmām, kā, piemēram, «MSN» un «Microsoft Outlook».

Patlaban «Skype» izstrādātāji aktīvi strādā pie tā, lai papildinātu programmu ar savu video pārraides iespēju, jo pašlaik to var izdarīt, lietojot «Dialcom» spraudni. Notiek arī aktīvs darbs pie programmas versiju izstrādes arī citām platformām, kā arī darbs pie mobilo platformu apgūšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu