Iznācis pašmāju komiksa internetā pirmais izdevums

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Darbu sācis latviešu veidots komikss internetā «pratigie.lv», kurā ik mēnesi lasītājs var sekot Prātīgo piedzīvojumiem, kas izstāstīti un atainoti krāsainās komiksa lapās, portālam «Apollo» pavēstīja reklāmas un pasākumu aģentūras «Magic Factory of Idea Branding» pārstāvis Aivars Līpenītis.

www.pratigie.lv

Prātīgo piedzīvojumu idejas autors ir reklāmas un pasākumu aģentūras «Magic Factory of Idea Branding» radošais direktors Aivars Līpenītis, izstrādātājs — aģentūra, komiksu zīmē karikatūrists Aivars Baranovs. Karikatūristam šāda veida darbu radīšanā ir vairāku gadu pieredze Latvijā un ārzemēs, Skotijā izdota karikatūru grāmata par vietējās pilsētas iedzīvotājiem, savukārt Latvijā zīmētas ilustrācijas plaši lasītiem izdevumiem.

«Mēs lasām Mikimausus, Dambo, supervaroņu komiksus — tas nav mums! Prātīgie ir latvieši, viņiem, iespējams, tepat kaut kur staigā prototipi. Visi piedzīvojumi ir pietuvināti mums un aktuāli, humors — saprotams. Prātīgo komiksā nav pārlieku lielas vardarbības, kā tas nereti ir ārzemēs veidotajos, tajā nav nepiedienīgu ainu, tāpēc tas piemērots visiem vecumiem,» stāsta idejas autors.

www.pratigie.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu