Piedāvā vēl nebijušu pakalpojumu – priekšapmaksas televīziju

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Lattelecom»

Lai tūkstošiem cilvēku atvieglotu pāreju no analogās uz ciparu apraidi un sniegtu iespēju izbaudīt visas virszemes TV priekšrocības, tostarp arī maksas kanālus, «Lattelecom» ir radījis unikālu produktu – priekšapmaksas televīziju, kas darbosies identiski kā mobilo sakaru priekšapmaksas kartes un būs pieejama bez jebkādām līgumsaistībām.

«Šodien ļoti daudzi iedzīvotāji rūpīgi izvērtē savas ģimenes obligātos maksājumus un ļoti piesardzīgi izturas pret dažādām ilgtermiņa līgumsaistībām, tādēļ šis piedāvājums ir Lattelecom atbilde uz tirgus vajadzībām - tas ir vēl nebijis risinājums TV pakalpojumu tirgū, kas piedāvā iedzīvotājiem izvēles brīvību skatīties maksas kanālus bez ikmēneša rēķiniem un pagarināt vai atteikties no pakalpojuma pēc pašu izvēles,» uzsver «Lattelecom» valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Lai sāktu lietot šo produktu, ir jānopērk virszemes TV «Starta paka», kurā ietilpst dekoders un viedkarte ar aktivizētu bezmaksas 30 dienu piekļuvi maksas kanāliem. Pagarināt pakalpojumu varēs ar TV atjaunošanas koda palīdzību, kas būs nopērkams «Narvesen» un «Plus Punkts» tirdzniecības vietās.

«Starta pakas» cena ir 44, 50 lati, kas ietver 39 latus par dekoderu un 5,5 latus par viedkarti un iespēju ne tikai uztvert bezmaksas kanālus, bet arī 30 dienas par velti skatīties arī maksas kanālus. «Starta paku» no ceturtdienas var iegādāties «Lattelecom» veikalos, un tuvākajā laikā tā būs nopērkama arī vadošajos sadzīves elektronikas veikalos.

www.lattelecom.lv

TV atjaunošanas kodi jau februāra vidū būs nopērkami visās «Narvesen» un «Plus Punkts» tirdzniecības vietās. Pērkot atjaunošanas kodu, jāņem vērā ka iespēja redzēt attiecīgo TV kanālu paku atkarīga no ģeogrāfiskā pārklājuma, piemēram, «Pamata pakas» atjaunošanas kodu ir vērts iegādāties tad, ja «Pamata pakas» kanāli jau ir redzami.

Šobrīd 70 km rādiusā ap Rīgu pieejamas visas kanālu pakas, bet pārējā Latvijas teritorijā iespējams skatīties «Bezmaksas paku» un «Ekonomisko paku» (+13 kanāli). Pēc tam, kad visā Latvijā pilnībā tiks izslēgts analogais signāls un atbrīvotas frekvences, tiks paplašināts arī Pamata pakas pārklājums, kā arī būs iespēja paplašināt kanālu klāstu līdz pat 70 kanāliem.

Līdztekus jaunajam «Starta» pakas piedāvājumam visos «Lattelecom» veikalos, kā arī vairāk nekā 170 sadzīves elektronikas veikalos visā Latvijā tie iedzīvotāji, kuri vēlas skatīties tikai bezmaksas kanālus, dekoderu joprojām varēs nopirkt arī atsevišķi.

Tāpat tos var pasūtīt arī «Lattelecom» mājas lapā internetā vai arī zvanot uz klientu servisa tālruni 177. «Lattelecom» piedāvā dekoderus arī īrēt par 1,98 latiem mēnesī uz diviem gadiem (šo pakalpojumu iespējams noformēt tikai klientu apkalpošanas centros, «Lattelecom» mājas lapā vai zvanot uz 177).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu