Sieviete glābj sev dzīvību, ievietojot savu fotogrāfiju «Facebook»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

The Sun

33 gadus vecā Linterna nolēma draugiem palielīties ar savu jauno manikīru un «uzpostās» rokas fotogrāfiju ievietoja «Facebook». Starp daudzajiem jūsmīgajiem komentāriem atradās viens, kas sievieti ļoti satrauca. Komentārā bija rakstīts: «Sāra, negribētu tevi satraukt, bet paskaties internetā, kas ir Marfana sindroms»

Marfana sindroms - tā ir iedzimta savienojošo audu slimība, kurai attīstoties, tiek skartas acis, sirds, nervu sistēma, āda un plaušas. Marfana sindroms ir reta pārmantojama slimība, bieži ir raksturīga ar augstu intelektu apdāvinātiem cilvēkiem. Tiek uzskatīts, ka no šā sindroma cieta Abrahams Linkolns, Šarls de Golls, Hanss Kristians Andersens, bet tagad šī slimība tiek piedēvēta teroristam numur viens – Osamam bin Ladenam.

Ja slimība laikus netiek diagnosticēta, cilvēki nenodzīvo pat līdz 35 gadiem.

Sāra nolēma paklausīt komentētājam un vērsās pie ārsta. Pēc analīžu veikšanas sievietei tiešām tika atklāta minētā slimība, viņai draudēja infarkts.

Patiesībā nekā pārdabiska komentētāja spējā pēc fotogrāfijas konstatēt slimību nav. Cilvēkiem, kas pakļauti riskam saslimt ar Marfona sindromu, parasti ir proporcionāli liels augums, gari, tievi pirksti ar izteiktām locītavām, viņi ir izteikti vāji. Tieši pēc rokas anonīmais komentētājs arī noteica slimību. Pašlaik sieviete atrodas ārstu uzraudzībā, un viņai briesmas vairs nedraud.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu