«Lattelecom Diena 2010» – par jaunākajām tendencēm nozarē

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Ceturtdien, 11. martā, notiks «Lattelecom» ikgadējā konference, kurā tiks sniegta aktuālākā informācija par jaunākajām tendencēm un risinājumiem IT nozarē, portālu «Apollo» informēja «Lattelecom».

Konferencē būs pārstāvēti visi «Lattelecom» grupas uzņēmumi, kas iepazīstinās ar jauniem tehnoloģiskajiem risinājumiem un pakalpojumiem, kas palīdz sasniegt labākus rezultātus un paaugstināt darba produktivitāti.

«Lattelecom Diena» tiks atklāta ar galveno sesiju, kurā uzstāsies «Lattelecom» valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis ar lekciju «Jauno tehnoloģiju un izaicinājumu gads», «Lattelecom» Optikas tehnoloģiju biznesa daļas direktors Raivis Mackevičs runās par klientu apkalpošanas servisa uzlabošanu lekcijā «Dialogs ar klientu kā biznesa attīstības instruments», savukārt «Lattelecom» Galvenais tehnoloģiju direktors Ģirts Bērziņš ļaus ieskatīties nākotnes tehnoloģijās un risinājumos lekcijā ar intriģējošu nosaukumu «Aiz loga 00110010001100000011000100110101».

««Lattelecom» šobrīd ir uz jaunu projektu un attīstības viļņa un ticu, ka arī visa IT nozare šogad atgūsies. Pēdējā laika aktuālākā tendence biznesā visā pasaulē ir ārpakalpojumi. Tehnoloģiju patērētāji pāriet no milzu investīcijām kādai konkrētai vajadzībai uz maksāšanu par pakalpojumu un attiecīgi nemaksāšanu, ja to nelieto. Tagad gudrākais ir tas, kurš izmanto gatavus risinājumus, tajos pat neinvestējot. Ir jābeidz tehnoloģiju naturālās saimniecības, un Lattelecom tam ir reāli piedāvājumi, sākot no biroja un darba vietu virtualizācijas datu centros, un beidzot ar zvanu centru un IT infrastruktūras uzturēšanu un apkalpošanu,» konferences tematus un nozares tendences ieskicē «Lattelecom» valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Konferencē runās gan par to, kā moderns datu centrs spēj padarīt ikvienu darba galdu mobilu, kā ietaupīt laiku uz ikdienas administratīvo procesu rēķina, kā samazināt enerģijas izmaksas, izvēloties biroja ēkai atbilstošus tehnoloģiskos risinājumus tehnoloģiskiem risinājumiem, kas palīdz strādāt efektīvāk un produktīvāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu