Ko zvaigznes sola jūnijā? Mēneša horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Horoskops jūnija mēnesim.

 
Foto: Depositphotos.com

AUNS

Jūnija sākums tevi lutinās. Būsi labā garastāvoklī, īpaši tāpēc, ka izpelnīsies priekšniecības uzslavas, varbūt pat nelielu algas pielikumu. Sieviešu kārtas pārstāvēm ļoti svarīgi liksies pievērst uzmanību savam izskatam, kas nozīmē, ka gana daudz līdzekļu aizies skaistumkopšanai, jaunam apģērbam. Mēneša vidus liks vairāk uzmanības veltīt attiecībām ar otro pusīti, pielūkot, lai tajās neiezogas atsvešināšanās, noslēgtības sajūta. Centies sagādāt lieku pārsteigumu partnerim, veltīt laiku sirsnīgām sarunām. Mēneša nogalē, neskatoties uz Līgo svētkiem, atkal lielāku koncentrēšanos prasīs darba jomā notiekošais. Tev var tikt uzticēti jauni pienākumi, uzkrauta papildu atbildības nasta. Iespējams, būs nepieciešams apgūt papildu iemaņas.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒRSIS

Šis mēnesis var nest zināmus apgrūtinājumus attiecībās ar sadarbības partneriem. Tev vajadzēs būt pacietīgākam, atturēties no uzstājīguma, spītēšanās. Kāds Vērsis var secināt, ka ir būtiski jāmaina lietišķo partneru loks, jo esošais ir pārāk atšķirīgos uzskatos ar tevi. Šajā ziņā gan nevajadzētu steigties, jo jūnijā tev var būt raksturīgs neliels pārsteidzīgums, sakāpinātas emocijas. Naudas lietas labāk risināt jūnija otrajā un trešajā nedēļā. Var nākties saskarties ar neparedzētiem izdevumiem ģimenes vajadzībām. Jūnija izskaņā kāds dosies tālākā komandējumā, savukārt cits veidos ciešāku saikni ar ārzemju partneriem, komunicēs ar preses pārstāvjiem, lai informētu par sava uzņēmuma tālākajiem plāniem.

 
Foto: Depositphotos.com

DVĪŅI

Tev izdosies realizēt gana daudz ieceru. Liela loma panākumos būs veiksmei, apstākļu sakritībai. Centies uzturēt pēc iespējas saskanīgākas attiecības ar līdzcilvēkiem un esi piesardzīgāks, risinot juridiska rakstura jautājumus. Ja plāno atpūsties, tad zini, ka atvaļinājumam piemērotāka būs mēneša otrā puse, jo īpaši pati nogale. Šis būs veiksmīgs mēnesis ar mākslu, dizainu, tirdzniecību saistītajiem Dvīņu zīmes pārstāvjiem. Izdosies samērā viegli piesaistīt apkārtējo uzmanību topošajiem projektiem, iegūt atbalstu to turpmākajai pastāvēšanai. No darbā uzkrātās spriedzes, uztraukumiem vislabāk palīdzēs atbrīvoties fiziska slodze un tuvu, mīļu cilvēku sabiedrība. Jāņos nenoliedzami vēlēsies būt pie dabas krūts.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒZIS

Neraksturīgi sev tieksies pēc sabiedrības uzmanības. Jūnijā vairāk nekā parasti meklēsi iespējas apmeklēt saviesīgus pasākumus, centīsies uzturēt ciešāku saikni ar domubiedriem. Saskarsmē ar laulāto vēlēsies noteikt toni, kas var izrādīties nepieņemams otrajai pusītei. Centies būt apdomīgāks un diplomātiskāks, vairāk iziet uz kompromisiem, jo tādējādi spēsi uzturēt harmoniju savstarpējās attiecībās. Jūnija trešajā nedēļā kādam Vēzim pie apvāršņa var parādīties slepens pielūdzējs. Tas nenoliedzami raisīs intrigu, saasinās fantāziju. Darba lietām svarīgāks būs jūnija sākums un vidus, jo pati mēneša izskaņa vairāk akcentēs ģimenes, privātās lietas.

 
Foto: Depositphotos.com

LAUVA

Tev šis varētu izvērsties visai veiksmīgs mēnesis, sevišķi jūnija pirmā un otrā nedēļa. Ir vērts apzināties, ka principā gandrīz viss jūnijs ir piemērots dažāda veida braucieniem, kontaktiem ar sadarbības partneriem, jaunu ideju ģenerēšanai. Lai lietas būtu patiesi rožainas, esi nedaudz piesardzīgāks, parakstot ilgtermiņa līgumus, slēdzot naudiska rakstura darījumus. Vēlams atturēties no lielākiem pirkumiem, jo tie var izrādīties nedaudz neapdomāti, nenest cerēto gandarījumu. Mīlas jomā šis vasaras mēnesis var nest patīkamus pārsteigumus. Kāda Lauva negaidīti var sākt jaunas attiecības vai padarīt esošās daudz krāšņākas. Jūnija izskaņā var aktualizēties ar nekustamo īpašumu, mantojumiem saistītais.

 
Foto: Depositphotos.com

JAUNAVA

Ja vien pratīsi saskatīt un pareizi iztulkot likteņa sniegtās norādes, piedzīvosi patiesi jūtamu intelektuālo izaugsmi. Varbūt pat krasi mainīsi pasaules skatījumu. Daļa Jaunavas zīmes pārstāvju daudz nopietnāk, dziļāk sāks domāt par garīgajām vērtībām. Mēneša otrajā vai trešajā nedēļā var nākties kārtot ar mantojumiem, ģimenes īpašumiem saistītas lietas. Pievēršoties visu veidu dokumentācijai, centies saglabāt sev raksturīgo apdomīgumu, parūpējies, lai tavs paraksts tiek likts tikai uz tiem dokumentiem, ar kuru saturu un būtību esi kārtīgi iepazinies! Jāņi paies ne tikai ģimeniskās, bet arīdzan ļoti lustīgās noskaņās. Pati mēneša nogale var sniegt iespējas iepazīties ar ļoti interesantiem, radošiem cilvēkiem.

 
Foto: Depositphotos.com

SVARI

Nebūs nekāds brīnums, ja mēneša sākumā pieaugs darba apjoms, taču esi drošs: ja tiksi ar visu sekmīgi galā, tas nesīs pieklājīgu atalgojumu. Tu lieliski sapratīsies ar līdzgaitniekiem, būsi pretimnākošs kolēģiem. Iespējams, kāds no tuvo cilvēku vidus tev spēs palīdzēt tikt galā ar visiem pienākumiem. Kādam Svaru zīmes pārstāvim jūnija vidū priekšā stāvēs apjomīgs mājokļa remonts vai uzlabošana, no kuriem daudz kas tiks paveikts paša spēkiem. No darba, citiem pienākumiem brīvo laiku šoreiz vēlēsies pavadīt vai nu pie dabas, vai arī ģimeniskās noskaņās, skaļos sabiedriskos pasākumus atstāsi uz citu reizi. Erotiskajā plānā būsi gatavs jaunām sajūtām, piedzīvojumiem.

 
Foto: Depositphotos.com

SKORPIONS

Neskatoties uz vasarīgo laiku aiz loga, tu daudz laika, uzmanības veltīsi profesionālajai izaugsmei, jaunu zināšanu apguvei. Savos plānos būsi mērķtiecīgs, pacietīgs un ļoti apdomīgs. Šis ir mēnesis, kad vari slēgt jaunus darījumus, paplašināt uzņēmuma darbības lauku. Tava intuīcija naudas lietās strādās gandrīz nevainojami, pratīsi atlasīt sev izdevīgākos un drošākos darījumus, kā arī labi orientēsies cilvēkos. Galvenais, neiedzīvojies pārpūlēs, esi saudzīgāks pret savu veselību! Centies nedaudz vairāk laika veltīt atpūtai, fiziskām aktivitātēm svaigā gaisā. Attiecību lietās notikumu gaita būs samērā neprognozējama. Daudz kas būs atkarīgs no tava noskaņojuma. Labāk atturies apspriest darba lietas ar mīļoto, jo tā ātri vari uzvilkties un pateikt ko lieku.

 
Foto: Depositphotos.com

STRĒLNIEKS

Jūnija sākumā zvaigznes iesaka pieturēties pie ierastā darba ritma, jo liekas pārmaiņas, stress var jūtami kaitēt tavai veselībai. Labāk velti vairāk laika mājiniekiem, jo viņiem var būt nepieciešama tava uzmanība, rūpes. Jārēķinās, ka līdz jūnija trešajai nedēļai tev var būt nedaudz apgrūtinātas attiecības ar augstākstāvošajiem. Ja ir nepieciešams veikt pārrunas ar priekšnieku, centies būt maksimāli diplomātisks, laicīgi sagatavoties tikšanās reizei, nodrošināties ar pārliecinošu argumentāciju, faktiem. Naudas lietas labāk kārtot jūnija vidū. Kas attiecās uz privāto dzīvi, tad jūnijs var būt visai mierīgs, pat nedaudz vienmuļš. Lai dažādotu kopdzīvi ar laulāto, varbūt ir vērts padomāt par kopīgu hobiju! Nav izslēgts, ka daļa Strēlnieku Jāņus nolems sagaidīt ārpus valsts robežām.

 
Foto: Depositphotos.com

MEŽĀZIS

Lai dzīvē veiktos, panākumi būtu košāki, noteikti centies pārvarēt nedrošības sajūtu, kā arī tikt vaļā no pārlieku konservatīvās dzīves uztveres. Ja pratīsi paveikt iepriekš minēto, tu gūsi patiesi ievērojamus sasniegumus gan profesionālajā jomā, gan privātajā dzīvē. Uzdrošinoties pamēģināt ko jaunu, izaicinoši, ātri sapratīsi, ka spēj paveikt daudz, daudz vairāk, nekā sākotnēji atļāvies cerēt. Pilnīgi iespējams, ka saņemsi uzslavas no priekšniecības puses. Mēneša vidū vari pievērsties dažādiem kursiem, sevis pilnveidošanai profesionālajā plānā. Turpretim jūnijam ejot uz beigām, droši varēsi vairāk ļauties nopelnītai atpūtai. Visticamāk, ka Jāņus vēlēsies sagaidīt plašā radu saimē.

 
Foto: Depositphotos.com

ŪDENSVĪRS

Tev svarīgos lēmumus pareizāk būtu pareizāk pieņemt jūnija pirmajā nedēļā. Vēlāko laiku droši vari veltīt plānu realizācijai. Ja nepieciešams, droši vari doties kārtot lietas uz valsts iestādēm, pievērsties juridiska rakstura jautājumiem. Pašam vislabāk padosies saimnieciski organizatoriskās lietas, tehniskas nianses. Šis var izrādīties zīmīgāks mēnesis Ūdensvīriem, kuri saistīti ar datorlietām, inženiertehnisko nozari un masu medijiem. Tu pratīsi uzrunāt apkārtējos, gūt viņu uzticību, cieņu. Privātajā dzīvē gribēsi būt neatkarīgs savā rīcībā, nejusties nomākts ar jelkāda veida saistībām, pienākumiem. Partneris gan nebūs pārāk iepriecināts par tavu nostāju, taču pārmetumus neizteiks.

 
Foto: Depositphotos.com

ZIVIS

Var apgalvot, ka šis būs sava veida pārmaiņu un vienlaikus arī pārbaudījumu mēnesis! Lai lietas noritētu pēc iespējas veiksmīgāk, centies būt piesardzīgāks izteicienos, uzturēt saskanīgas attiecības ar līdzgaitniekiem un rūpīgāk pildīt savus tiešos pienākumus. Šoreiz tevi vērtēs galvenokārt pēc paveiktā, tāpēc pacenties būt uzmanības augstumos. Savukārt, ja saņem jaunus lietišķos piedāvājumus, rūpīgāk izvērtē saistības, kuras apņemies, nepārvērtē savas iespējas. Mīlas dzīve sniegs patīkamu atsvaru darbā valdošajai spriedzei. Iespējams, ne vienu vien vakaru pavadīsi pie jūras, vērojot saulrietu un priecājoties par otrās pusītes klātbūtni. Jūnijā nevajadzētu doties ārzemju braucienos.v

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu