Megana Mārkla atklāj sešas svarīgākās lietas ceļojuma somiņā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Meganas Mārklas dzīvesveids gan pirms daudzkārt apspriestajām kāzām ar princi Hariju, gan pēc tām ir saistīts ar ceļošanu. Mūždien stilīgā Saseksas hercogiene dzīvesstila žurnālam «InStyle» ir atklājusi sešas mantas, bez kurām nedotos ceļā.

1. Uzmanīgi izvēlēts peldkostīms

Nekas nav nepatīkamāks par neērtu peldkostīmu brīdī, kad atrodies kustībā un centies izbaudīt atvaļinājumu. Pārlieku necenties sekot līdzi modei vai uzstīvēt bikini, kas ir kļuvis par mazu. Velc to, kas liek justies pašpārliecināti un ērti, neatkarīgi no tā, vai tas ir bikini tipa vai viendaļīgais peldkostīms.

2. Mazas somiņas ar garu lenci

Lielas somas ceļojumu laikā ir īpaši neparocīgas, un tās bieži vien sanāk piepildīt ar dažādām nevajadzīgām mantām, tāpēc tās mēdz nogurdināt plecus. Tā vietā izvēlies mazu somiņu, kuru vari pārlikt pāri plecam, un ieliec tajā tikai pašu nepieciešamāko. Turklāt mazās somiņas neaizņems daudz vietas ceļojumu koferī.

3. Saules aizsargkrēms

Lai arī dažkārt ceļojumu mērķis ir iegūt zeltainu ādas krāsu un uzņemt D vitamīnu, taču piesardzība vienmēr būs pirmajā vietā. Pirms ceļojuma neaizmirsti koferī ielikt kādu stilīgu pludmales cepuri, saulesbrilles un saules aizsargkrēmu, kas ne tikai pasargās ādu no apdegšanas, bet arī nodrošinās vienmērīgu iedegumu.

4. Ērtas laiviņas vai sandales ar zemo papēdi

Ceļojumos bieži nākas staigāt, tāpēc augstpapēžu kurpes un neērtas laiviņas būs ārkārtīgi nevietā. Atrodi kādas ērtas un izturīgas laiviņas vai sandales, kuras ir viegli kombinējamas ar līdzi paņemtajiem apģērbiem.

5. Viegli kombinējami apģērbu komplekti

Daudzas dāmas ceļojumos cenšas paļauties uz iespēju iegādāties kādu jaunu apģērbu turpat uz vietas, taču tā ne vienmēr ir tā labākā ideja. Šādā veidā var gadīties pārtērēt ceļojumam atvēlēto naudu un beigu beigās jauniegādātās drēbes nemaz nevar iespiest ceļojumu koferī. Tā vietā jau pirms ceļojuma saplāno, ko vilksi katrā no ceļojuma dienām, un izvēlies ņemt līdzi tādus apģērba gabalus, kas ir viegli kombinējami, piemēram, džinsu šorti, balta, pogājama blūze un melni zempapēžu apavi.

6. Sasienama kleita

Vieglākais veids, kā glīti un stilīgi saģērbties ceļojuma laikā, ir sasienamās kleitas - uzvelc zem tās peldkostīmu, laiviņas, cepuri un esi gatava atpūtai. Kombinē kleitu ar žaketi un augstpapēžu kurpēm - tā iegūsi vienkāršu, bet stilīgu vakara tērpu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu