Sieviete izsauc ugunsdzēsējus uz sliktā sapnī redzētu ugunsgrēku (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Zviedrijas pilsētas Bengtsfošas ugunsdzēsēji šonedēļ saņēmusi neparastu izsaukumu uz «ugunsgrēku» – kā beigās izrādījies, kāda sieviete ziņojusi ugunsdzēsējiem par sapnī redzētu ugunsgrēku, vēsta tīmekļa medijs «The Local».

Agrā otrdienas rītā Bengtsfošas ugunsdzēsēji saņēma zvanu no kādas sievietes, kura stāstīja, ka viņas ģimenes īpašumā degot saimniecības ēka un ka sievietes vīrs esot mēģinājis nesekmīgi apdzēst liesmas paša spēkiem.

Uz sievietes norādīto adresi nekavējoties izbrauca gan ugunsdzēsēji, gan ātrā palīdzība, tomēr, ierodoties notikuma vietā, glābēji nekādu degšanu nekonstatēja.

Šajā brīdī glābēju centrāle saņēma vēl vienu zvanu no ugunsdzēsējus izsaukušās sievietes – viņa paskaidroja, ka ugunsgrēku viņa redzējusi sliktā sapnī. Sieviete arī atvainojās par viltus izsaukumu, vēsta Zviedrijas radiostacija «P4 Väst».

Zviedrijas glābšanas dienestu pārstāvji sarunā ar «P4 Väst» norādīja, ka šis bija ļoti neparasts izsaukums.

Tāpat glābēji atzinīgi novērtēja sievietes rīcību, piezvanot vēlreiz un atvainojoties par pārpratumu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu