Uzzini, vai strādā pareizo darbu, jeb horoskopa zīmes un tām piemērotais bizness

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kāds bizness ir piemērots dažādām horoskopa zīmēm un no kādas nozares tām labāk izvairīties.

Auni
Banku bizness.
Šī zīme ļoti labi jutīsies, nodarbojoties ar banku biznesu, veicot operācijas ar valūtu un vērtspapīriem. Veiksme būs ar Auniem arī ceļu būvē, transporta biznesā, īpaši kravu pārvadājumos, alkohola tirdzniecībā, tirdzniecībā ar konditorejas izstrādājumiem un optiku.
Riska zona: dzīvokļu izīrēšana, ķīmisko līdzekļu ražošana un tirdzniecība, tirdzniecība ar precēm mājai, tirdzniecība ar kažokādām un tirdzniecība ar jūras veltēm.

Vērši
Celtniecība.
Vēršiem veiksies celtniecībā, lietās, kuras saistītas ar nekustamo īpašumu, mājokļu remontu un labiekārtošanu. Lietās, kuras saistītas ar skaistumu un sabiedrisko dzīvi. Padosies arī bizness, kurš saistīts ar tūrismu, azartspēlēm, un auto bizness. Ziedu un dzīvnieku audzēšana.
Riska zona: ķīmijas ražošana, paklāju izgatavošana un tirdzniecība, medikamentu, videoaparatūras un apsardzes bizness.

Dvīņi
Masu informācija
Masu informācijas bizness (žurnālistikas sfēra), izziņu dienests, sakaru sfēra, reklāmas un modes bizness, ķīmijas ražošana.
Riska zona: paklāju ražošana un tirdzniecība, santehnikas bizness, mēbeļu remonts, ceļu būve.

Vēži
Antikvariāts
Bizness antikvariāta jomā, dažādu izsoļu organizēšana, jebkuras operācijas ar tirdzniecības aprīkojumu, pārtikas produktu ražošana un tirdzniecība. Ledusskapju, galantērijas, mīksto rotaļlietu bizness. Bankas, restorāna vai viesnīcas uzturēšana. Uzņēmumi, kas nodarbojas ar dizainu un fotogrāfiju.
Riska zona: frizētavu darbība, azartspēļu bizness, alkohola ražošana un tirdzniecība.

Lauvas
Juvelieru bizness
Nodarbošanās ar komerciju, juvelieru bizness. Auto remonts, auto detaļu un auto tirdzniecība. Alkohola tirdzniecība, kosmētikas tirdzniecība un tirdzniecība ar video un audio aparatūru.
Riska zona: ieroči un munīcija. Apsardzes un privātdetektīvu darbība. Dzīvnieku audzēšana, medicīna un apbedīšanas biroja pakalpojumi.

Jaunavas
Preces mājai
Preču mājai ražošana un tirdzniecība. Darbs nekustamā īpašuma uzņēmumos, mājskolotāju un auklīšu bizness. Apbedīšanas pakalpojumi. Tirdzniecība ar skaitļošanas tehniku un kopēšanas tehniku, saimniecības precēm. Gidu pakalpojumi.
Riska zona: apavu tirdzniecība, eglīšu rotājumu tirdzniecība, alkohola un tabakas izstrādājum tirdzniecība, sporta preču un parfimērijas tirdzniecība. Reklāmas bizness.

Svari
Māksla
Nodarbošanās mākslas sfērā, šovbiznesā, reklāmā, žurnālistikā, pulksteņu ražošana un juvelieru bizness. Viesnīcu pakalpojumi. Apsardzes un izmeklēšanas darbība. Juridiskā darbība, veselības aprūpe, kulinārija.
Riska zona: savu riska zonu Svari nosaka paši, un nekad tajā nekļūdās.

Skorpioni
Drošība
Politika un drošības sfēra. Žurnālistika un banku bizness, advokatūra, reklāma, ieroču un munīcijas ražošana un tirdzniecība. Darbība, kas saistīta ar mājokļiem, mēbeļu ražošana un tirdzniecība, tirdzniecība ar precēm bērniem un sakaru līdzekļiem.
Riska zona: frizieru pakalpojumi, visu veidu darbības ar auto detaļām, alkohols un narkotikas.

Strēlnieki
Medicīna
Medicīna un apmācība, brokeru darbība, sakaru līdzekļi un informācija. Modeļu bizness.
Riska zona: tirdzniecība ar ieročiem un munīciju, degviela un smērvielas, izejvielu transporta operācijas.

Mežāži
Izejvielu iegūšana
Visas operācijas, kuras ir saistītas ar nekustamo īpašumu, automobiļiem, vērtspapīriem, tirdzniecība ar santehniku un sporta aprīkojumu (izņemot apavus). Izejvielu iegūšana un pārstrāde, celtniecība un arhitektūra.
Riska zona: lauksaimniecība, izvairieties no asiem un sadurt spējīgiem priekšmetiem, pirotehnika un sprāgstvielas, tabakas izstrādājumi, rotaļlietas, ādas galantērija.

Ūdensvīri
Kravu pārvadājumi
Sanatoriju un atpūtas namu uzturēšana un apkalpošana. Kravu pārvadājumi. Rotaļlietu ražošana un pārdošana, sporta preces, trenažieri, grāmatas un mūzikas instrumenti.
Riska zona: azartspēļu bizness, banku bizness, trauku tirdzniecība un apģērba tirdzniecība.

Zivis
Tūrisms
Izdevniecību darbība, viesnīcu uzturēšana, operācijas ar valūtu, tūrisma bizness un azartspēļu bizness, skaistumkopšanas saloni. Tirdzniecība ar gaismas tehniku, aprīkojumu azartspēļu biznesam, tūrismam. Tirdzniecība ar galantēriju un bižutēriju, dažādiem tīrīšanas līdzekļiem.
Riska zona: celtniecība, metalurģija, autobizness, tabakas un alkohola tirdzniecība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu