Kāda ir ballīte Guess stilā?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kādā rudenīgā trešdienas vakarā trīs modes blogeres Maija Armaneva, Alīna Keller un Elizabete Gorina organizēja ballīti sev, draugiem un mediju pārstāvjiem. Tā nebija vienkārši ballīte ar DJ mūziku, izsmalcinātām uzkodām un dzirkstošo vīnu, tusiņa centrā bija ikoniskā zīmola Guess jaunākā kolekcija.

Ballītes organizatores bija izvēlējušās savam stilam atbilstošāko apģērbu, apavu un aksesuāru komplektu no jaunās Guess kolekcijas. Maijas izvēle bija skinny džinsi ar paaugstinātu jostasvietu, pieskaņoti melni platformas zābaki uz masīva papēža un šajā sezonā tik aktuālais ar vintāžas stila logotipu rotātais T-krekls, kam pa virsu uz pleciem bija uzmesta īsa ādas jaka ar stepētiem ielaidumiem.

Foto: Publicitātes foto

Dinamiski krāsainam komplektam priekšroku deva Alīna– dzeltens, biezām pīnēm klāts crop džemperis ar augsto apkakli, armijas stila jaka ar uzšuvēm, zili džinsi ar paaugstinātu jostasvietu un greznas kedas. Savukārt Elizabete bija tērpusies deldētos boyfriend stila džinsos ar uzšuvēm, dūmakaini pelēkā, mājīgā oversize džemperī ar platu kakla izgriezumu un motociklistu stila zābakos ar kniedēm.

Foto: Publicitātes foto

Muzikālo fonu radīja DJ Dubra, kurš uz platēm spēlēja lounge mūziku.Viesi baudīja dzirkstošo vīnu un meitenīgi rozā uzkodas Guess stilā. Ballītes laikā tika radīta Guess kolekcijas kampaņa sociālajiem medijiem untapa skaistas fotogrāfijas, kurās lieliski var sajust pasākuma noskaņu.

Foto: Publicitātes foto

Izbaudījuši modi, kopā būšanu, mūziku, lieliskas uzkodas un dzērienus, viesi pamazām atstāja stilīgo «Jauno Teiku».

Ballītes video un foto redzamos tērpus un citus Guess atradumus var iegādāties veikalā Guess, tirdzniecības centros Domina, Riga Plaza un Galerija Centrs, kā arī internetveikalā www.denimdream.lv.

www.denimdream.lv

1x1 pixel counter :

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu