Slavenības, kurām pieder mājas pilsētu nomalēs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Slavenību dzīve piedāvā visdažādākās priekšrocības - slavu, naudu un iespējas iegādāties visu, ko sirds kāro. Taču ne vienmēr slava ir tik salda, kā lasām žurnālos un redzam televīzijā, - slavenības bieži vien nomoka pārāk liela uzmanība, paparaci uzbrukumi un cilvēku nosodījums. Lai aizbēgtu no šīs kņadas un pilsētas trokšņiem, arī pasaulslavenas zvaigznes dažkārt izvēlas dzīvot kādā nomaļā vietā ārpus pilsētas.

 
Foto: Scanpix

Selēna Gomesa

Popdziedātājas Selēnas Gomesas īpašumā nu jau vairākus gadus ir iespaidīga piecu istabu māja Teksasas štatā. Dziedātāja piedāvā iegādāties dzīvojamo māju ar gandrīz 6300 kvadrātmetrus plašo zemesgabalu pat teju 3 miljoniem dolāru. Dziedātāja intervijās ir atklājusi, ka milzīgo māju iegādājās 2015. gadā par 3,5 miljoniem dolāru, taču tā tomēr Gomesai šķiet pārāk liela, un nu aktīvi meklē jaunus mājas īpašniekus.

Selēnas mājā ir piecas guļamistabas, sešas vannas istabas, trīs garāžas, milzīga ēdamistaba, bārs, iebūvēti grāmatu plaukti, velvēti koka griesti, akmens kamīns, spēļu istaba un kinoteātris ar saldumu bāru.

 
Foto: Scanpix

Maikls Džordans

Arī basketbola leģenda Maikls Džordans ir izvēlējies dzīvot ārpus lielajām pilsētām un ļaužu pūļiem. Kopš 1995. gada Džordana īpašumā ir visai iespaidīgs nams Hailendparkā, Ilinoisas štatā. Šajā mājā Džordans ir izaudzinājis visus savus trīs bērnus, pārdzīvojis šķiršanos no sievas un trenējies basketbola spēlēm.

5200 kvadrātmetru lielajā mājā ietilpst deviņas guļamistabas, 15 vannas istabas, sporta zāle, baseins, fitnesa centrs, tenisa korts, barbekjū placis un beisbola laukums, kā arī garāžas 14 automašīnām.

 
Foto: Scanpix

50 Cent

Reiz reperim 50 Cent gadījās aizmirst, ka viņa īpašumā ir milzīga, ekstravaganta villa vairāku miljonu vērtībā, kuru nu reperis jau vairākus gadus neveiksmīgi cenšas pārdot. 19 guļamistabu māja ir pats dārgākais nekustamais īpašums pilsētiņā Farmingtonā, Konektikutas štatā. Teju 5000 kvadrātmetrus lielajā ēkā atrodas 19 guļamistabas, 25 vannas istabas, baseins mājas iekšpusē, trenažieru zāle, ierakstu studija, basketbola laukums, kinoteātris, biljarda zāle, helikopteru nosēšanās laukums, dīķis un pat naktsklubs. Reperis 50 māju iegādājies 2003. gadā par 10 miljoniem dolāru, taču šobrīd mūzikas zvaigzne māju cenšas pārdot par 5 miljoniem dolāru.

2017. gadā milzīgo māju kāds apzaga un pamatīgi šokēja reperi - 50 Cent savā Instagram kontā dalījās ar nu jau izdzēsto ziņu, «Mani nupat apzaga. Es biju pārliecināts, ka šo māju jau biju pārdevis. LOL.»

 
Foto: LETA

Bens Afleks

Holivudas aktieru pārim Benam Aflekam un Dženiferai Gārnerei pieder kāda neliela, bet nenoliedzami eleganta mājiņa pilsētiņā Riceboro, Džordžijas štatā. Gandrīz 600 kvadrātmetrus plašajā mājiņā ir četras guļamistabas, piecas vannas istabas, baseins, biljarda telpa, viesu māja un bibliotēka. Šarmantā mājiņa ir celta 19. gadsimta beigās, un mājā ir saglabātas detaļas un tā laika interjers.

Bens Afleks šo māju iegādājās 2003. gadā - filmējoties romantiskajai komēdijai «Dabas Spēks», Afleks iemīlēja Džordžijas štatu un nolēma šeit apmesties uz dzīvi. Diemžēl pēc šķiršanās no sievas Dženiferas Gārneres Afleks tomēr ir nolēmis māju pārdot par gandrīz 9 miljoniem un atgriezties Losandželosā, Kalifornijā.

 
Foto: Scanpix

Kima Kardašjana un Kanje Vests

Arī valdzinošais Vestu pāris vēlas dzīvot nostāk no pilsētām un ļaudīm - Kima un Kanje 2014. gadā iegādājās kādu milzīgu villu par 20 miljoniem dolāru Hidenhilsā, Kalifornijas štatā. Gandrīz 1500 kvadrātmetrus plašajā mājā ar vīna dārzu ietilpst astoņas guļamistabas, divi peldbaseini, divi barbekjū centri, divi spa, sauna, tvaika pirts un trenažieru zāle. Mājas labiekārtošanai pāris esot iztērējis vēl 20 miljonus dolāru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu