9 noteikumi, kuri jāievēro mazajai Šarlotei, jeb princesei būt nav viegli (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Domājat, princesei būt ir viegli? Lūk, izlasi - nemaz tik viegli nav!

 
Foto: AP/Scanpix

Jāprot daudzas valodas

Princesei jau kopš mazotnes ir jāapgūst dažādas valodas. Šobrīd viņa jau prot spāņu valodu, ko viņai iemācījusi auklīte. Tomēr noteikti nāksies iemācīties runāt franču mēlē, ko pārvalda viņas vecvecmāmiņa Elizabete II.

 
Foto: scanpix

Nedrīkst sēdēt pie karaliskās maltītes galda

Lai gan Šarlote bieži publiski apgrozās pieaugušo sabiedrībā, viņai nav ļauts sēdēt pie viena galda un ieturēt maltīti kopā ar karalisko ģimeni. Parasti jaunākā paaudze sēž atsevišķā telpā, pie cita galda. Izrādās, etiķete pieprasa, ka bērni tiek sēdināti pie karaliskā galda svētkos tad, kad viņi pilnībā prot uzvesties, tāpēc nekad neredzēsiet pie karalienes Elizabetes II galda augsto bēbīšu krēsliņu, kurā niķojas bērns.

 
Foto: AP/Scanpix

Jāģērbjas vecmodīgi

Cilvēki var brīnīties, kāpēc Keita savus bērnus ģērbj tik vecmodīgi, tomēr tā pieņemts karaliskajā ģimenē. Piecdesmito gadu stils ir tas, kas dominē mazo bērnu garderobē. Turklāt meitenei jāģērbjas līdzīgā tonī kā mātei, izejot sabiedrībā.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Kronītis - tikai pēc kāzām

Lai gan katra maza princese sapņo par kronīti, Šarlotei tas spīd tikai pēc kāzām.

 
Foto: scanpix

Jāprot māt karaliski

Un tas Šarlotei jau tagad izdodas dievīgi, jo viņai patiešām patīk būt uzmanības centrā un pamāt svilpjošajam pūlim.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Nedrīkstēs būt konti Instagram un Facebook

Atšķirībā no nākamajiem klasesbiedriem Šarlotei nekad nedrīkstēs būt savs Instagram un Facebook konts.

 
Foto: AP/Scanpix

Nekādas planšetes vai elektriskas rotaļlietas

Viljams un Ketrīna savas atvases audzina bez elektronisku gadžetu un spēlīšu klātbūtnes - tāds ir viņu princips. Jāatzīst, ka princis Džordžs ir tādā vecumā, kad sāk saprast, ka viņa dzīve atšķiras no citiem skoliņā. Bet skaidrs, ka nekādas planšetes un video spēlītes nespīd princim un princesei.

 
Foto: scanpix

Nedrīkst slāt un lempīgi iet

Jau kopš mazotnes princesei māca taisnu stāju un pareizu gaitu. Tāpat pakniksēt, kad telpā ienāk karaliene Elizabete II.

 
Foto: scanpix

Neēst iepriekš iepakotu pārtiku

Visu ēdienu, kopš mazuļu biezenīšiem, virtuvē gatavo šefpavāri. Diez vai Šarlote zina, kas ir bērnu komplekts burgernīcā?

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu