Futbola pirmo lēdiju skaistuma noslēpumi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Ja esi pasaulslavena futbolista sieva vai draudzene, tev jāatbalsta savs mīļotais gluži kā pirmajai lēdijai prezidents. Kādi ir šo skaistuļu labsajūtas noslēpumi?

 
Foto: AP/Scanpix

Izabella Gulāra (Kevina Trapa draudzene): arī futbols!

«Brīdis, kad varu teikt, ka no šā laika es īpaši par sevi rūpējos, nav manā dzīvē bijis. Cik sevi atminos, visu laiku esmu dzīvojusies pa pludmali, tāpēc arī uzturu sevi peldkostīma cienīgā formā. Kopš skolas laikiem regulāri skrienu, vingroju un spēlēju pludmales volejbolu. Jā, arī futbolu,» atzīst Kevina Trapa draudzene.

«Treniņu izlaišanai nav aizbildinājumu, tāpēc trenējieties visu laiku!»
Foto: SIPA/Scanpix
 
Foto: AP/Scanpix

Džordžina Rodrigesa (Krištianu Ronaldu draudzene): gliemežu sekrēts

Spāņu skaistule Džordžina regulāri dejo un kopš bērnības praktizē baletu. Lai ātri atgūtu formu pēc dzemdībām, viņai ar tango un body baletu nepietika, papildus viņa nodarbojās ar TRX un Bikram jogu.

Tāpat kā dejas, Džordžinai liela kaislība ir arī vizāžistes darbs. Tiesa, pēc bērniņa piedzimšanas viņa vairāk uzmanības pievērš dabiska izskata grimam. «Visbūtiskākais sievietes sejā ir pielāgota uzacu forma,» par skaistuma noslēpumiem stāsta spāniete.

Foto: AFP/Scanpix

No pieredzes vistalantīgākā futbolista draudzene iesaka korejiešu sejas maskas ar gliemežu sekrētu un naturāli vārītas ziepes.

«Galvenais sievietes skaistuma noslēpums ir veselība,» uzskata Džordžina.
 
Foto: scanpix

Antonella Rokuco (Lionela Mesi sieva): zumba

Pasaules iekārojamākā futbolista sieva, kas ir stomatoloģe pēc izglītības, ar presi nekomunicē, tāpēc nav daudz zināms par viņas skaistuma un veselības paradumiem.

Izskatīgā futbolista draudzene augstā cieņā tur zumbu un privātos treniņus,

par ko liecina viņas publikācijas Instagram kontā.

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: AFP/Scanpix

Bruna Markenzija (Neimara draudzene): kikbokss, smūtiji

Divdesmit divus gadus vecā Bruna ir brazīliešu modele un aktrise, kas nozīmē, ka sekot līdzi savam izskatam viņai ir ikdienas bauslis.

Brunas iecienītākais sporta veids ir kikbokss. Katrs viņas rīts sākas ar zaļo smūtiju,

bezglutēna maizi un šķēlīti cepta bekona. Pusdienās visbiežāk izvēlas salātus un rīsus ar zivi, bet vakariņās dārzeņu zupu. Visi augļi tiek izslēgti no ēdienkartes pēc 16:00.

Foto: scanpix
 
Foto: MEGA/ Scanpix

Šakira (Žerāra Pikē draudzene): bez kosmētikas, C vitamīns

Nav viegli būt pasaulslavena futbolista draudzenei, divu bērnu mātei un estrādes zvaigznei. Kā tas Šakirai izdodas? Pirmkārt, viņa necenšas izlietot laiku kosmētikas uzlikšanai. Otrkārt,

rūpējas par savas ādas tīrību, nereti to tīrot ar citrusaugļu sulu, kurā ir daudz C vitamīna.

No fiziskās slodzes treniņiem dziedātāja izvēlas kombinētus variantus, kas neapnīk tik ātri. Piemēram, bokss un dejas.

Foto: MEGA/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu