Par sava paziņas noslepkavošanu aiztur vīrieti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Otrdien, 5. maijā, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Latgales iecirknī tika saņemts izsaukums uz kādu daudzdzīvokļu māju Latgales priekšpilsētā, kur savstarpēja konflikta rezultātā gāja bojā vīrietis. Likumsargi turpat notikuma vietā aizturēja iespējamo vainīgo personu, kuram tika piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

5. maijā ap pulksten astoņiem vakarā Valsts policijā tika saņemts izsaukums uz daudzdzīvokļu namu Latgales priekšpilsētā, kur tika noslepkavots kāds vīrietis.

Ierodoties notikuma vietā, likumsargi noskaidroja, ka viens no vīriešiem bija ieradies ciemos pie paziņām – kādas sievietes un vīrieša. Visi trīs atpūtas laikā lietojuši alkoholiskos dzērienus.

Starp abiem vīriešiem izcēlies savstarpējs konflikts, un viņi kāpņu telpā sākuši kauties. Strīda karstumā viens no viņiem paņēmis nazi un iedūris otram kaklā un krūškurvī, kā rezultātā cietušajam iestājās nāve. Uz notikuma vietu tika izsaukts gan Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, gan Valsts policija.

Likumsargi par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēja 1971. gadā dzimušo iespējamo vainīgo vīrieti, kurš iepriekš jau ir nonācis policijas redzeslokā.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta – par slepkavību. Par šādu noziegumu likumā paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Aizturētajam vīrietim piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu