"Mana seja turpināja pietūkt. Tas bija sāpīgāk par zobu izraušanu". 22 gadus vecā rīdziniece Marija iedomāties nevarēja, ka izsapņotā vizīte pie populāras skaistumkopšanas speciālistes var pārvērsties par murgu, ko nevēlas pat atcerēties... TVNET+ viņa pastāstīja par neveiksmīgo botoksa injekciju procedūru, par ko runāja visa Rīga... 

"Pie viņas iet daudz influenceru"

"Draudzene man ieteica šo kosmetoloģi, kā arī zināju, ka daudzi influenceri dodas tieši pie viņas," savu stāstu sāk 22 gadus vecā Marija.

28. martā viņa ieradās uz konsultāciju pie izslavētās dakteres Olgas Korjakinas. Speciāliste pieņēma Krišjāņa Valdemāra ielā 38, parastā biroju ēkā, 204. kabinetā.

Mariju nemulsināja, ka kosmētikas kabinets atrodas biroju ēkā. Uz durvīm nav bijusi arī neviena zīme, kas liecinātu, ka šeit pieņem dermatologs vai kosmetologs. Tiesa, kabinetā pie sienām bija pielikti sertifikāti un diplomi, taču meitene tiem nepievērsa uzmanību.

"Sākotnēji es domāju, ka aiziešu pie viņas un viņa mani atrunās: "Jums ir tikai 22 gadi, kāpēc jums ir vajadzīgas šīs injekcijas." Es vispār sākumā vēlējos veikt tikai vienu injekciju, bet viņa sāka man stāstīt, ka ar manu seju viss ir slikti.

"Jūs esat publiska persona, jums ir jāizskatās labi." Viņa sāka mani pārliecināt, ka man ir jāveic vairākas injekcijas,” atstāsta meitene.

Uz botoksa procedūru Marija bija ieradusies pirmo reizi. Viņa todien uzreiz nepiekrita, devās mājās padomāt. Kosmetoloģe Olga Korjakina nosauca arī procedūras izmaksas – 500–600 eiro. Uzzinājusi, ka Marija ir blogere, viņa ierosināja procedūru veikt divos posmos, no kuriem katrs maksās 170 eiro.

Un tad tik sākās šokējošākais...

Marijas satūkusī seja pēc procedūras
Marijas satūkusī seja pēc procedūras Foto: Из личного архива
Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X