«No sirds Latvijai» pievienosies Eiropas Kristīgajai politiskajai kustībai

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Partijas «No sirds Latvijai» (NSL) valde nolēmusi pievienoties Eiropas Kristīgajai politiskajai kustībai (ECPM), informēja politiskajā spēkā.

Šāds lēmums esot pieņemts, atsaucoties uz ECPM prezidenta, Eiropas Parlamenta deputāta Broņislava Skripeka aicinājumu.

NSL pārstāvji skaidro, ka izvēlējušies pievienoties šai kustībai, jo NSL ir konservatīva partija, kas «vienmēr ir iestājusies par stiprām ģimenēm kā mūsu pamatvērtību laimīgas nācijas pastāvēšanai». «Mēs iestājamies par cieņpilnu saprašanos starp visdažādākajiem cilvēkiem un tautām, mērķtiecīgu ilgtermiņa ekonomisko attīstību, kas ir pamats tautas uzplaukumam un pilnvērtīgai dzīvei ikvienam Latvijas iedzīvotājam nevis atsevišķiem indivīdiem,» akcentē politiskajā spēkā.

Partijā uzskata, ka sadarbība ar ECPM paplašina starptautiskas iespējas pārstāvēt mūsu cilvēkus kā lielāko vērtību plašākā sabiedrības lokā un kopīgi iestāties par vienlīdzīgu un harmonisku dzīvi mūsu sabiedrībai.

NSL skaidro, ka ECPM ir politiska asociācija kristīgo demokrātu tiesību pārstāvji, kas Eiropas Savienības līmenī iestājas par cilvēku cieņpilnu Eiropu, ekonomiku, kas darbojas tautu un mūsu planētas interesēs, stiprām tradicionālām ģimenēm un laulībām, par brīvību, drošību un stabilitāti kā fundamentālu vērtību, saglabājot kristīgās kultūras vērtības un mantojumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu