Tavars: LZP pēc vēlēšanām jāvada arī VARAM

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone / LETA

Latvijas Zaļajai partijai (LZP) pēc vēlēšanām jāvada arī Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministrija (VARAM), uzskata LZP valdes priekšsēdētājs Edgars Tavars.

Tavars, uzrunājot partijas biedrus kongresā, uzsvēra, ka LZP līdztekus Veselības ministrijai un Aizsardzības ministrijai būtu jāvada arī VARAM. Līdzšinējās kļūdas ir jānovērš un jāvirzās uz mērķi, akcentēja politiķis.

Līdzīgu viedokli pauda arī Saeimas deputāts Kārlis Seržants, uzsverot, ka rudenī partijai jāpārņem VARAM vadība.

Tavars uzskata, ka LZP «stabili virzas uz priekšu», bet pašlaik sasniegtais vēl neesot spēju maksimums. Vēl ir daudz neizmantotu iespēju, - piebilda politiķis.

Kā ziņots, LZP kongresā šodien tiks skatīts rosinājums atteikties no līdzpriekšsēdētāju amatiem, lai politiskā spēka statūtus labāk saskaņotu ar politisko partiju likumu.

LZP ir viena no Zaļo un zemnieku savienību veidojošajām partijām. No 896 biedriem partijas kongresam šorīt bija reģistrējies 461 LZP pārstāvis.

Pašlaik VARAM vada nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK deleģētais ministrs - Kaspars Gerhards.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu