Aiztur vīrieti par mēģinājumu sadurt pārdevēju Rīgas centra veikalā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Valsts policija aizturējusi agrāk sodītu vīrieti par mēģinājumu sadurt pārdevēju kādā no Rīgas centra veikaliem, informēja Valsts policija.

31.marta rītā policija saņēma izsaukumu no kādas veikala pārdevējas par to, ka pirms brīža veikalā Brīvības ielā, viņai ar nazi esot uzbrucis kāds vīrietis.

Policija noskaidroja, ka veikalā iegājis piedzēries vīrietis, kurš rupji lamājies un izvilcis nazi, pēc kā vairākas reizes mēģinājis pārdevējai iedurt. Par laimi, 1990.gadā dzimušajai sievietei izdevās izrauties un izskriet no veikala, negūstot ievainojumus.

Pēc brīža no veikala izskrējis arī uzbrucējs, kurš meties bēgt pretējā virzienā. Pēc tam sieviete iegājusi atpakaļ veikalā un izsaukusi policiju. Tobrīd veikalā nebija neviena cita apmeklētāja.

Policisti notikuma vietā ieguva videonovērošanas kameru ierakstus, kuros bija redzams uzbrucējs. Likumsargi noskaidroja aizdomās turētā identitāti un 1.aprīlī policisti viņu aizturēja pie dzīvesvietas Rīgas centrā.

Aizturētais dzimis 1959.gadā un iepriekš vienu reizi sodīts.

Policijā sākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma izdarīšanas mēģinājumu.

Šodien tiesa lems par drošības līdzekļa apcietinājuma piemērošanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu