Kā Lieldienu olas šogad krāsojušas Latvijā pazīstamas dāmas?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/ lienegreifane/ Instagram

Lieldienu brīvdienas un to svinēšanu nepalaiž garām gandrīz neviens, arī Latvijā pazīstamas dāmas. Allaž tiek krāsotas arī olas – kāda izmanto klasiskās sīpolu mizas, cita savukārt neiebilst pret uzlīmējamiem dekoriem. Prieks, ka tradīcijas nekur nav zudušas un vienā no jautrākajām Lieldienu nodarbēm sievietes, tās, kuras jau ir māmiņas, var iesaistīties kopīgi ar saviem bērniem. Lūk, kā svētku olas šogad krāsojušas Liene Šomase, Linda Leen un citas.

Liene Greifāne

Linda Leen

Liene Šomase

Marija Zeltiņa

Priecīgus un mierpilnus Kristus augšāmcelšanās svētkus!?? Piedāvāju ātras pashas recepti,kuru vēl vari paspēt uztaisīt! Tev būs nepieciešams: 500gr biezpiens 9% 200gr sviests 200ml saldais krējums 100gr pūdercukurs Sauja zeltaino rozīņu, aprikožu,indijas riekstu,blanšētu mandeļu,dzērveņu Vaniļas pāksts Citrona un/vai apelsīna miziņa Izmērce un sagriez mazos gabaliņos žāvētos augļus. Sasmalcini riekstus. Sablenderē biezpienu vai izberz caur sietu. Sakul saldo krējumu. Saputo sviestu ar pūdercukuru līdz tas kļūst gandrīz balts. Pievieno biezpienu,iecilā putukrējumu un žāvētos augļus,riekstus, miziņas,vaniļu. Visu kārtīgi samaisi un pildi 20cm kūkas formā. Liec nostāvēties ledusskapī uz kādām 3h-pasniedz! Lai labi garšo!?

A post shared by MARIJA ZELTIŅA ? (@marijazeltina) on

Elizabete Zagorska

A post shared by Elizabete Zagorska (@elizabetezagorska) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu