Skat, ar kādu ierīci mūsu vecmāmiņas gludināja veļu!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Inovācijas ir krietni atvieglojušas mūsdienu sadzīvi – trauki un veļa «mazgājas paši», drēbes pavisam ērti gludināt ar tvaiku, cepeškrāsns pati «ziņo», kad maltīte gatava. Taču agrāk gan saimniecēm bija krietni jāpiepūlas!

«STV Pirmā!» izaicinājuma šova «Kurš kuru laukos» lielajā fināla epizodē Rihardam Sniegam un Ievai Florencei būs iespēja «uz savas ādas» iepazīt un izmēģināt varen sarežģīto ierīci – veļas rulli, kas agrāk bija atrodams teju katrā lauku mājā. Tiesa, veļu gludināt pēc sentēvu metodes nebūt nav viegli – ierīci nospriego smagi laukakmeņi, bet to darbināt iespējams tikai ar divu cilvēku spēku.

Izšķirošajā kaujā Ieva un Rihards dosies uz Liepājas pusi pie plašās Kupšu ģimenes, kura kopā plecu pie pleca saimnieko 5 paaudzēs. Ilgi uzkrājies stress un dusmas nu nāks ārā uz nebēdu! Sišana, plēšana, ciršana… viss kā īstā cīņā. Būs gan siltumnīca jānojauc, gan kartupeļi jāšķiro, gan malka jācērt. Un izklaide arī būs šika – pilsētnieki kopā ar Kupšu omīti kopīgai piemiņai par visas vasaras piedzīvojumu radīs «Kurš kuru» grafiti. Kurš izrādīsies šova trešās un noslēdzošās sezonas uzvarētājs un plūks godam pelnītos laurus? Uzzini jau šodien!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu