No uzdāvināta trušu pāra līdz iespaidīgai garaušu fermai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Pilsētniekiem – Ievai un Rihardam - zemnieku saimniecībā «Guntiņi» būs jātiek galā gan ar zirgu astēm, gan trušu ļipām, jo reiz no uzdāvināta trušu pāra nu saimniecība izaugusi līdz iespaidīgai garaušu fermai. Ieva pamanīsies tikt klāt pat saimnieka dēla frizūrai… Bet Rihards mēģinās iejāt poniju. Nez kāpēc tā izklausās pēc sliktas domas. Ko par to teiks ponijs un kā reaģēs saimnieki?

Jau šovakar sacensību šovā «Kurš Kuru Laukos» Ieva Florence un Rihards Sniegs dosies tālu prom uz Latgali, kur pie pašas Baltkrievijas robežas zemnieku saimniecībā «Guntiņi» saimnieko Jevgēnijs un Marisela Jeromenoki. Marisela Robežnieku pagastā dzīvo tik pat kā no dzimšanas, bet Jevgēnijam apnika ātrais dzīves ritms pilsētā un viņš pirms 20 gadiem atbrauca strādāt un dzīvot, uz tad vēl esošo Robežnieku kolhozu. Uz jautājumu, kas ir pats labākais laukos, saimnieki atbild, ka cilvēki te ir cilvēcīgāki, gaiss ir svaigāks, produkti, kas tiek patērēti, ir pašu audzēti, un katru dienu te ir ko darīt!

Bet pietrūkst labas infrastruktūras – medicīnas pakalpojumi un ceļi. «Esmu sasniedzis visu, ko gribēju, man ir sava saimniecība, brīnišķīga ģimene, sieva. Bērni aug. Dēls gan vēl jauns, viņam ir ambīcijas, protams, gribas pasauli apskatīt. Es jau daudz kur esmu pabijis,» atzīst Jevgēnijs. Kolorīti piedzīvojumi un neviltoti smiekli vien 8 km attālumā no Baltkrievijas robežas – tas viss aizraujošajā izaicinājuma šovā «Kurš Kuru Laukos» – šovakar, televīzijā sievietēm «STV Pirmā!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu