TOP 14: Prinča Harija sirdspuķītes līdz līgavai Mārklai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix, Vida Press

Viņi satikās «uz vienu dzērienu», taču aizrāvās vienā acumirklī. Jau pirmajā tikšanās reizē britu karaliskās ģimenes «melnā avs» - princis Harijs un amerikāņu aktrise Megana Mārkla zināja, ka ir viens otram īstie. 2018.gada 19. maijā Vindzoras pils Svētā Džordža kapelā viņi teiks viens otram jāvārdu un mīs gredzenus. Taču britu karaļnamā ir kāda neparasta tradīcija: uz karaliskajām kāzām tiek lūgti bijušie mīļākie un sirdsāķīši. Keita Midltone uz savu laulību ceremoniju bija uzaicinājusi divus bijušos, princis Viljams – pat četras draudzenes.

 
Foto: AFP/Scanpix

«Kad Harijs satika Meganu»...

Kad Kamilla Boulza Pārkere beidzot apprecēja princi Čārlzu, kāzās piedalījās arī viņas bijušais vīrs Endrjū. Tādēļ uz Meganas un Harija kāzām ielūgumu varētu saņemt arī viņas šķirtais vīrs, producents Trevors Engelsons. Patiesībā šajos ielūgumos nav nekā romantiska: karaliskās ģimenes «bijušie» visbiežāk ir augstākās sabiedrības pārstāvji, tādēļ jebkuras sliktas attiecības varētu «sabojāt dienu», piemēram, zirgu skriešanās sacensībās Askotā. Karaļnama pārstāvji bieži kļūst arī par bijušo draugu vislielākajiem aizstāvjiem un atbalstītājiem.

Ballītes, armiju un labdarības pasākumus mīlošajam Harijam, kuru dēvē arī par pasaulē iekārojamāko vecpuisi, sirdsāķīšu saraksts varētu būt garumgarais. Tiesa, pirms Meganas nopietnākas attiecības sarkanmatainajam princim bijušas vien ar divām – Čelsiju Deiviju un Kresidu Bonasu.

Ar Kresidu Meganai var nākties tikties gan Harija māsīcas, princeses Eiženijas kāzās, gan, iespējams, arī pirms tam. Jorkas hercogienes Sāras Fergusones jaunākā meita rudenī tajā pašā Svētā Džordža kapelā mīs gredzenus ar savu ilggadīgo draugu Džeku Brūksbenku. Princeses draugu un potenciālo kāzu viesu vidū ir arī Ellija Goldinga, Natālija Pinkhema, Kara Delaviņja, sers Ričards Brensons.

Televīzijas kanālā «FOX Life» būs skatāms dokumentālais raidījums «Kad Harijs satika Meganu», kurā karaliskās dzīves vērotāji atklās romantiskās mīlestības nianses, savukārt Meganas draugi stāstīs par viņas bērnību.

Pirms raidījuma kanāls «FOX Life» piedāvā atcerēties dažas Harija draudzenes un dāmas, kurām bulvāru prese ir «pierakstījusi» attiecības ar princi, un maijā lūkoties, vai kāda no viņām ir saņēmusi uzaicinājumu uz karaliskajām kāzām.

 
Foto: Vida press

2003: TV žurnāliste Natālija Pinkhema

Nopietnas baumas par Harija un sporta žurnālistes Natālijas Pinkhemas attiecībām sākās dažus vēlāk, kad dienas gaismu ieraudzīja fotogrāfijas, kurās abi redzami kopā. Tika runāts, ka Harijs esot bijis «ļoti apmierināts kopā ar Natāliju». Neviens no viņiem oficiāli šīs attiecības nav apstiprinājis, vien apgalvojot, ka abi gadiem ilgi ir tuvi draugi. Pinkhema ir precējusies ar «Endemol» izpilddirektoru Ovenu Velbaijofu, pārim ir divi bērni, un viņa strādā «Sky Sports F1» par reportieri.



 
Foto: Vida press

2004: modele Keisija Samnere

2004.gadā Keisija Samnere izplatīja skandalozu stāstu par to, kā viņa pavadījusi nakti ar princi Hariju pēc tam, kad viņš Londonas naktsklubā «Chinawhite» uzaicinājis modeli pie sava galdiņa. (Harijam toreiz bija 19 gadu, Keisijai – 21). Tiesa, šķiet, arī pats romāns ildzis vien vienu nakti. Samnere vēlāk tikusies arī Raselu Brandtu un princeses Diānas draugu Džeimsu Hjūitu.

#cassiesumner #josefonte

A post shared by نگاهی متفاوت به فوتبال? (@foot__hot) on

 
Foto: Vida press

2004 – 2010: dizainere Čelsija Deivija

Ar Zimbabvē dzimušo Česliju Deiviju Harijs ar pārtraukumiem turpināja tikties gandrīz septiņus gadus. Pirmo reizi abi satikās Čeltenhemā, laikā, kad viņa vēl bija pusaudze, vēlāk Keiptaunā pavadīja kopā vienu no Harija brīvajiem gadiem. Lai būtu tuvāk karaliskajai atvasei, Čelsija atgriezās Lielbritānijā un sāka studijas Līdsas universitātē. Vēlāk izveidoja iespaidīgu karjeru advokātu birojā «Allen & Overy», taču savas aktīvās sabiedriskās dzīves dēļ tika nodēvēta par «ballīšu meiteni». Par Deiviju, kuras māte Beverlija Donalda ir bijusī Miss Rodēzija 1973, runāja arī kā par iespējamo Harija laulāto draudzeni, 2011.gadā viņa bija ielūgta uz Keitas un Viljama kāzām. Taču Čelsija nespēja izturēt nemitīgo mediju interesi par abu attiecībām, tādēļ pēc šķiršanās 2010.gadā atgriezās Zimbabvē. «Tas bija neiespējami: traki, briesmīgi un nekomfortabli. Es ar to nespēju tikt galā,» Deivijai vēlāk atzinās kādā intervijā.

Tagad Deivija dala savu laiku starp Zimbabvi, kur dzīvo viņas ģimene, dārgakmeņu raktuvēm Zambijā un Rietumlondonu (Čelsiju), kur viņai pieder māja. Čelsija ir priecīga par mediju uzmanību, jo attīsta ētisku dārglietu zīmolu «Aya». «Tā nav labdarība, bet gan luksusa zīmols ar augstākās kvalitātes akmeņiem un tīru zeltu. Taču netiek atstātas novārtā kopienas, kurās ir iegūti izejmateriāli,» atzīst jaunā uzņēmēja.

Playing with pythons ?

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy) on



The birthday girl ? #prettymissy #smokeshow ? #happybirthday ?

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy) on

 
Foto: Vida press

2009: PR speciāliste Astrīda Hārborda

Ballītes mīlošā Keitas Midltones draudzene Astrīda Hārborda kādā agrā rīta stundā tika redzēta uz Harija mašīnas aizmugurējā sēdekļa pie prinča mītnes Klarenshausas aizmugurējās ieejas. Tādēļ paklīda runas par abu iespējamajām attiecībām. Pēc mēneša izrādījās, ka Harijs kopā ar «cietajām māsām» - Astrīdu un Deivinu Hārbordām - un vēl 400 cilvēkiem bija piedalījušies nelegālā reiva ballītē Vaitčapelā, Austrumlondonā. Princis bija pametis pasākumu pusdivos naktī kopā ar Astrīdu. Bristoles universitātē vēstures bakalaura grādu ieguvusī viesnīcas PR speciāliste pieder Viljama un Harija draugu lokam un bija ielūgta arī uz karaliskajām kāzām.

 
Foto: Vida press

2009: televīzijas «seja» Karolīna Fleka

Hariju ar «X faktora» vadītāju Karolīnu Fleku kādā privātā ballītē iepazīstināja kopīgā draudzene Natālija Pinkhema. Drīz vien attiecības kļuva publiskas, tādēļ tika pārtrauktas. «Es vairs nebiju TV «seja» Karolīna Fleka, bet gan prinča Harija pavadone Karolīna,» atzīst Fleka. Pēc tam viņa šokēja savus fanus, sākot satikties ar 14 gadus jaunāko «One Direction» zvaigzni, septiņpadsmitgadīgo Hariju Stailu.

Oh hey there . Let's go to Spain ?

A post shared by Caroline Flack (@carolineflack) on



Splash

A post shared by Caroline Flack (@carolineflack) on

 
Foto: Vida press

2010: dziedātāja Kamilla Romstrenda

Pēc šķiršanās no Čelsijas Deivijas 2010.gadā Harijs īsu laiku esot saticies ar norvēģu dziedātāju Kamillu Romstrendu. Viņa esot palikusi karaliskajā rezidencē Klarenshausā, un Harijs dziedātājai pasniedzis brokastis gultā. Tiesa, princis nekad nav apstiprinājis attiecības ar Romstrendu.

First night out in ... wait for it ... 2 years ?❤️✨ #momlife

A post shared by Camilla Romestrand (@eddiethegun) on



Beachwaves ☀️?

A post shared by Camilla Romestrand (@eddiethegun) on

 
Foto: Vida press

2011: apakšveļas modele un aktrise Florensa Brudnella-Brūsa

Florensa esot bijusi prinča pirmā draudzene pēc Čelsijas Deivijas, pāris esot slepeni ticies un pavadījis laiku Brudnellas-Brūsas Londonas namā Notinghilā. Tiesa, karaliskā ģimene atteikusies oficiāli atbildēt uz jautājumiem par Harija attiecībām ar Ernesta Brudendella-Brūsa, trešā Eilsberijas marķīza meitu. Oficiālais abu šķiršanās iemesls bijusi Harija vēlme pievērsties militārajai karjerai, taču arī Florensai ir bijis grūti tikt galā ar milzīgo preses uzmanību. Pirms tam modelei bija attiecības arī ar «Pirmās formulas» zvaigzni Džensonu Batonu, bet 2013.gadā viņa apprecējās ar multimiljonāru, baņķieri Henriju Sentdžordžu.



#TBT Once upon a time, fixing a broken heart ?

A post shared by Alice Brudenell-Bruce (@alice__bb) on

 
Foto: Vida press

2012: dziedātāja Mollija Kinga

Angļu dziedātāja un meiteņu grupas «The Saturdays» dalībniece Mollija Kinga kopā ar Hariju tika manīta Londonā, karaoke bārā «Bunga Bunga» un naktsklubā «Public». Taču princis atsala pret dziedātāju pēc tam, kad viņa pārāk atklāti sāka stāstīt par abu attiecībām.

Friday feeling! ? #Friday

A post shared by M O L L I E K I N G (@mollieking) on



 
Foto: Vida press

2012 – 2014: aktrise Kresida Bonasa

Kresidu ar Hariju iepazīstināja princese Eiženija dažus mēnešus pēc tam, kad visu pasauli pāršalca skandāls ar prinča kailfoto, kuri bija uzņemti Lasvegasā kādas ballītes laikā. Viņas vecākiem ir bijušas neskaitāmas laulības. Kresidas tēvs Džefrijs Bonass, kuram pieder audumu fabrika «MacCulloch & Wallis», bija viņas mātes trešais vīrs. Pēc vecāku šķiršanās Kresida turpināja baudīt priviliģētu dzīvi, mācījās Stouvas skolā Bekingemā, kur maksa par mācību gadu sasniedz 30 000 mārciņu, jo māte apprecējās ar multimiljonāru Kristoferu Šovu.

Pāris izšķīrās dažus mēnešus pēc tam, kad pēc viņu parādīšanās kopā kādā oficiālā pasākumā paklīda baumas par to, ka Harijs varētu apprecēt Kresidu. Aktrise vēlāk teica, ka tas bijis tikai «troksnis»: «Tas nebija reāli. Ir svarīgi atcerēties, ka tas viss ir tikai troksnis. Taču ļoti skaļš.» Šķiršanās iniciatore bija Kresida, kura atzina, ka Harijs viņai nevelta pietiekami daudz laika, jo ir aizņemts ar pilota apmācībām un karaliskajiem pienākumiem. Pērn dienas gaismu ieraudzīja ne visai veiksmīga filma «Tulpju drudzis», kurā Bonasa spēlēja kopā ar Džūdiju Denču un Karu Delaviņju.

Beautiful friend ❤️ @georgiaforbes1 #sueinthesnow

A post shared by Cressida Bonas (@cressida_bonas_) on



 
Foto: EPA/Scanpix

2014: PR speciāliste Amanda Šeparda

Savu jaunības dienu draudzeni Amandu Harijs paņēma līdzi uz sava drauga Gaja Pellija kāzām. Amanda «nepārtrauktas nepieklājīgas uzvedības dēļ» nesen bija šķīrusies no sava vīra, mūziķa Braiena Ferija, tādēļ nekas netraucēja viņai kopā ar britu princi izmantot privātu lidmašīnu, lai dotos no Maiami uz Memfisu. Jāpiebilst, ka Šeparda, kas 18 gadu vecumā no Oksfordšīras pārcēlās uz Londonu, ir labos draugos arī ar ballītes mīlošo Pelliju.



 
Foto: Vida press

2015: aktrise Dženna Kolmane

Harijs un britu seriāla «Doctor Who» zvaigzne Dženna Kolmane tika redzēti baudām kopā vakaru kādā ekskluzīvā ballītē Kovortas parkā Askotā pēc «Audi Polo Challenge» sacensībām. Tiesa, ja Harijs bija «brīvs puisis», tad Kolmane tajā laikā tikās ar seriāla «Troņu spēle» zvaigzni Ričardu Medenu. Aculiecinieki apgalvoja, ka viņas draugs nebūtu bijis priecīgs, redzot visu notiekošo.

Proud to be part of this movement @greenpeace #SavetheArtic @FollowWestwood @drgotts

A post shared by Jenna Coleman (@jenna_coleman_) on



 
Foto: Vida press

2016: dziedātāja Elija Goldinga

Harijs un popzvaigzne Elija Goldinga nekad nav bijis oficiāls pāris, tomēr par viņiem klīda dažādas runas. Īpaši pēc omulīgas tikšanās Kovortas parkā pēc «Audi Polo Challange» sacensībām. Nakts ballītē fotogrāfiem ieeja bijusi aizliegta, taču, pēc aculiecinieku stāstiem, Harijs esot dejojis, iedzēris un pavadījis daudz laika ar Eliju. Tiesa, viņi jau iepriekš uzskatīti par labiem draugiem, Goldinga uzstājusies gan Viljama un Keitas kāzās, gan Harija organizētajās «Invictus Games» 2014.gadā.

Where I am happiest. ☘️??

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on



 
Foto: AP/ScanPix

2016: aktrise Megana Mārkla

Harija un ASV seriāla «Ģēnijs uzvalkā» zvaigznes Meganas Mārklas attiecības ātri vien kļuva nopietnas. Abi centās turēties iespējami tālāk no publikas acīm, taču dažus mēnešus pēc to sākuma karaļnams pēc prinča lūguma izplatīja aicinājumu medijiem neuzbrukt Mārklai un viņas ģimenei. Meganas vecāki - afroamerikāniete Dorija Reglenda un Tomass V. Mārkls, amerikānis ar nīderlandiešu / īru saknēm - satikās filmēšanas laukumā Losandželosā. Tomass kā operators – inscenētājs strādāja pie seriāla «Precējies... ir bērni». Vecāki izšķīrās, kad viņai bija seši gadi.

Vēlāk Meganas un Harija attiecību nopietnību apliecināja arī fakts, ka aktrise tika uzaicināta uz Keitas māsas Pipas Midltones kāzām, kaut arī pašā laulību ceremonijā nepiedalījās. Baznīcā Pipa vēlējās redzēt tikai pārus, kuri ir vai nu precēti, vai arī saderināti. Bet jau 2016. gada nogalē bulvārprese baumoja, ka karaliene Elizabete II pāri «pilnībā atbalsta» un «ir priecīga redzēt Hariju mīlestības pilnās attiecībās». Šķiet, Meganai patiešām ir izdevies iekarot Harija vecmāmiņas labvēlību, jo viņa bijusi pirmā karaliskā līgava, kas uzaicināta pavadīt Ziemassvētkus Elizabetes II lauku īpašumā.

Nepalaid garām! Dokumentālais raidījums «Kad Harijs satika Meganu» skatāms televīzijas kanālā «FOX Life» sestdien, 17. februārī, plkst. 20.00 un svētdien, 18.februārī, plkst. 15.30!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu